Logo rubriky
2/1984
  Fandom (další) (2)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK   
 
Všechna práva © Interkom 1984 - 1984

Teplice v praxi

V Pardubicích se s nečekaně širokým ohlasem setkaly hudební ukázky Vládi Veverky ze Spectry. Do konce PARCONu se sešlo více jak sedm žádostí o nahrání, což bylo někomu závazně, jinému nezávazně přislíbeno. Vzhledem k počtu zájemců zajistí nahrání najednou KK: každý klub či jednotlivec, který má zájem o nahrání některé z dále uvedených skladeb, ať do konce května zašle na adresu sekretáže KK (M. Nejedlý, viz minulé číslo) čistou kazetu nebo kazety, pokud možno CRO2, paušál 15,- Kčs na úhradu nahrání l kazety a poštovného (za každou další kazetu pak 10,- Kčs). Nahrání bude provedeno v červnu na hi-fi kopírovačce z již pořízených kazetových záznamu.
       1) War of the Worlds: muzikál J. Wayna podle H.G. Wellse délka 80 minut
       2) Star Wars: hudební variace na motivy z filmu (nikoli sound track) v podání Londýnského filharmonického orchestru, 20 minut
       3) 200l Space Odyssey: -"-
       4) Flash Gordon: Hudba z filmu, skupina Queen, 40 minut
       5) Battleship Galalitika: hudba z filmu
       6) Superman: hudba s filmu
       (poslední dva tituly ničím příliš nevynikají, použijeme je k nahrání zbylého
       místa na kazetách)
       KK se zároveň znovu obrací na SF kluby, zda by některý z nich neměl zajem o patronát nad hudebními nahrávkami, tj. vytvoření archívu kazet, nahrávání nových, půjčování ostatním klubům atd.
       Plzeňský SF klub má ještě pro všechny, kteří se nedostali na PARCON, fotografie obou plakátů (kus á 3,- Kčs), pohlednicového formátu. Podle důvěrné informace bude velkoodběratelům poskytnuta sleva!
       Cílem Interkomu je podávat informace co nejrychleji (na rozdíl od fanzinů s dlouhou výrobní lhůtou). Posledním úskalím je nyní distribuce - na PARCONu se podařilo rozdat 1. číslo jen zhruba polovině klubů a ostatní je obdrželi s minimálně týdenním zpožděním, za které se tímto omlouváme, V zájmu zrychlení distribuce proto KK vyzývá všechny odběratele, tedy vedení klubů / vyjma těch, kteří dostávají Interkom osobně od někoho z KK), aby co nejdříve zaslali KK 15-20 obálek se svými adresami a 50,- hal. známkou. Je to nejúčinnější způsob, jak maximálně urychlit příjem bulletinu.
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK