Logo rubriky
8/1984
  (8)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK   
 
Všechna práva © Interkom 1984 - 1984

Aktuality

Vyzýváme všechny kluby, aby se v knihkupectvích podívaly, zda tam nejsou ještě volně tituly, jež nejsou zahrnuty na seznamu KF, a případně nás o tom co nejdříve na korespondenčním lístku informovaly. Vzhledem k tomu, že v KF jsou i knížky s omezeným počtům výtisků, budeme přednostně uspokojovat objednávky těch klubů, které nám pomohou pro KF opatřit další knížky. Nový seznam KF vyjde v listopadu.
       Změny v adresáři pro SFK Třebíč zasílejte korespondenci na adresu Karel Tomek, Přibyslavice 196, 675 21 p. Okříšky. /Předseda klubu nebydlí přímo v Třebíči/. SFK Nonstromo /videoklub/ se rozhodl krátce po zahájení činnosti změnit název na SFK „Ada“.
       Pokud jste tak ještě neučinili, zašlete urychleně vyplněné přihlášky /a složenky/ na Šumperskou poradu. Pokud nepotvrdíte svou účast do 8.11., bude vaše místo postoupeno dalším zájemcům.
       Nečekané publicitě se dostalo výzvě sovětských fanoušků SF z Interkomu č. 4/1984 když z ni před diváky v Ponrepu citoval při zaháněni nového cyklu promítáni sci-fi filmů M. Grün
       Za nejnáročnější projekt v dějinách kinematografie označil slovenský Časopis film a divadlo filmovou podobu SF tetralogie klasika tohoto žánru Franka Herberta Duna. Producentem je Dino de Laurentis a vznikl v Mexiku. Režie David Lynch.

Sci-fi ve VTM /a jinde/

Od prvního čísla VTM '85 by se opět měly začít v tomto časopise objevovat původní české SF povídky. Vedle Světa socialismu /kde Libor Dvořák uveřejňuje 4 - max.7 stránkové/ tu tedy je další šance, údaje o rozsahu povídek uveřejníme co nejdříve. Nezapomínejte však ani na nové fanziny např. Jirka Matys ve svém Bonsay uveřejňuje povídky do 3 stran.
/zr/
       Sf Interkom: metodicko-informační klubu mladých přátel vědeckofantastické literatury SFK „Spectra“ při ODPM Praha 8. Zdarma, výhradně pro vnitřní potřebu klubu. Náklad 50 listů formátu A4, vycházíme pravidelně. Sestavuje a za obsah odpovídá V. Veverka. Vyšlo: 30. 10. 1984
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK