Logo rubriky
9/1984
  (9)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK   
 
Všechna práva © Interkom 1984 - 1984

Aktuality

Redakce se omlouvá za omyl v seznamu hudby z předminulého čísla: autory LP Dark Side of the Moon je skupina Pink Floyd.
       Na vojnu se odebrali zasloužilí fanové M. Podpěra, P. Poláček, J. Kuřina; touto dobou jsou již stabilně převeleni, adresy má k dispozici Z. Rampas. Z dalších přesunů stojí za zmínku příchod P. Kosatíka a P. Holana /Pagi/ do Spectry.
       Pro přátele rozhlasových SF povídek: každou sobotu od 8.00 ráno běží na stanici Praha pořad Meteor, na jehož konci bývají /nepravidelně/ zdramatizované povídky našich i zahraničních autorů. Najde se někdo, kdo je bude nahrávat?
       Všem klubům, které si kladly otázku, proč se jim neozývá Val Ondrušek z Popradu: již se ozval, a mohla za to „žena“. Ironií osudu dotyčnou poznal na pořadu „Láska v sci-fi tvorbě“, takže i v tomto slova smyslu se mu SF stala osudnou.
       Na červenec 1985 plánuje SFK Castor Spišská Nová Ves uspořádat první Slovkon, který by měl formu SF víkendu kombinovaného s rodinnou horskou rekreací.
       V PLR připravuji na rok 1986 hned 3 knihy českých autorů nakladatelství KAW vydá sbírku povídek J. Nesvadby Výpravy opačným směrem, Wydawnictvo Poznaňske dvoudílnou retrospektivní antologii české a slovenské fantastiky od Karáska ze Lvovic po Alžbětu Šerberovou a s úvodem O. Neffa a Wydavnictwo Šlask uvede antologii nejmladší české autorské generace.
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK