Logo rubriky
2/1985
  Fandom (další) (11)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK   
 
Všechna práva © Interkom 1984 - 1985

Aktuality

       8. 1. 1985 byl v Opavě při okresní knihovně Patra Bezruče založen klub literární fantastiky. První schůzky se účastnili členové ostravského SF klubu a kromě výměny názorů na budoucí činnost klubu bylo promítnuto audiovizuální pásmo „Dialog přes staletí“.
       Adresa: Hana Pěchulová Hradecká 33 Opava 746 01
       Pro příznivce přednášek O. Neffa: také letos pořádá OKD Praha 3 cyklus jeho přednášek o sci-fi v současnosti (od 19.30 v Junior klubu Na Chmelnici, Koněvova 219, Praha 3), a to s následujícími tématy:
       14.2. Sci-fi hledá nové cesty
       14.3. Princové a princezny cizích planet
       (v lednu proběhlo: Po stopách kosmických dobrodružství)
       Pražáci by si tedy tuto příležitost neměli nechat ujít, a ti ostatní?
       Vzhledem k tomu, že O. Neff patří mezi nejčastěji zvané profesionály alespoň vidí, co by od něj mohli žádat...
       KK spolu a pardubickým SFK vyzývá všechny SFK, aby sebou pokud možno v paták na PARCON přivezli materiály na výstavku o SF životě po zemích česko-moravsko-slovenských. Přemýšlejte tedy o své expozici, bližší bude upřesněno na březnové poradě!
       2.-3. 2. proběhlo již 3. kolo knižní burzy SFK Spectra, o které jste byli obecně informováni v minulém čísle. Z celkem 470 nabízených a hledaných knih bylo 84 případů, kde byla kniha nabízena a zároveň někým i žádána, 56 titulů bylo vyměněno. Počet účastníků stoupl v tomto kole z 10 na 15 a o úspěchu akce svědčí i to, že do ní jsou nyní již zasílány i takové tituly jako Koniec večnosti, Strašidla na dobrú noc, Obchodníci z vesmírem a podobné čtenářské bestselery. 4. kolo proběhne v polovině března.
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK