Logo rubriky
1/1986
  Fandom (další) (22)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK   
 
Všechna práva © Interkom 1984 - 1986

Spektrální reorganizace

Na listopadové schůzce členů sfk Spectra bylo vzhledem k tvrzení některých fanů (klubů?) o „spektrománii“ rozhodnuto zásadně změnit dosavadní orientaci činnosti klubu.
       K lednu 1986 budou ukončeny všechny akce sfk Spectra, vycházející z dosavadních názorů jeho vedení o potřebách čs, fandomu jako celku. Veškeré další aktivity mimo rámec klubu budou zrevidovány a nadále realizovány pouze na základě konkrétních kontaktů a dohod s jednotlivými sfk.
       Na prosincové schůzce klubu bylo na základě předchozích jednání vedení sfk Spectra a sfk Ada schváleno úsilí obou klubů o spojení sil a co nejužší spolupráci. V této souvislosti ukončil sfk Spectra k 1. 1. 1986 svou činnost v dosavadní podobě.
       Od 1. 1. 1986 pracuje při zřizovateli klubu KPVF (kroužek přátel vědecké fantastiky) Spectra, vedený V. Veverkou, s členskou základnou výhradně do 18ti let. Část členské základny dřívějšího sfk Spectra zůstává externími členy nového KPVF (J. Pavlík, D. Čáp), čestné členství se neruší. Zbývající členové buď přešli do sfk Ada, kde pokračují ve své dosavadní činnosti na základě již dosažených dohod, nebo spolupracují s KPVF jako „divocí“ fanové.
       Případným zas tupováním zájmů KPVF je pověřen také J. Olša, tč. člen sfk Ada. KPVF Spectra si ponechává specializaci kreslený seriál, tvorbu Interkomu, a ve spolupráci s sfk Ada se zaměří především na tvorbu kufříkových pořadů.
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK