Logo rubriky
1/1986
  (22)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK   
 
Všechna práva © Interkom 1984 - 1986

Aktuality

Ti, kdo si zatím nekupovali Zápisník, by měli tuto vážnou chybu napravit: od čísla 2 v něm vychází čtyřstránková sf rubrika Fan-Fan (celkem 5 krát ročně) a normální pravidelně povídky nyní budou stále častěji doplňovány různými recenzenti a krátkými materiály o sf. Invaze se tedy podařila.
       Vzhledem k tomu, že jediným sfk, ochotným ujmout se letošní jarní porady vedení sfk, je Banská Bystrica, prosí tímto kk všechny české a moravské sfk, aby jí co nejrychleji (koresponďák) sdělily, zda budou ochotné vyslat svého zástupce do takové dálky.
       Kluby, které nevyšlou své zástupce do B. Bystrice, by v každém případě měly zaslat kk počet požadovaných míst na PARCON. Lotos bude většina ubytovacích přihlášek rozdělena prostřednictvím sfk mezi jejich členy; při hlášení požadavků buďte realisté. Zmíněné požadavky budou posouzeny kk na základě údajů o aktivitě každého daného sfk.
       A jedním z kriterií tohoto hodnocení bude i skutečnost, zda sfk odpoví na následující dotazník, který má posloužit aktualizaci údajů v kartotéce čs. sfk:
       - jméno sfk
       - oficiální plný název + zřizovatel (není-li součástí názvu)
       - adresa zřizovatele
       - adresa pro korespondenci
       - počet členů (člen-fan-aktivista)
       - klubové soutěže sf
       - fanzin (počet čísel za rok 1985) + náklad, specializace
       - nové kluby: datum vzniku, počet členů při vzniku
       + další případně zajímavé údaje.
       V propagačním materiálu o vyhlášení soutěže Ufík i oznámení v Interkomu zapomněl vyhlašovatel uvést termín uzávěrky této soutěže. Pro ty, kteří jej nezaregistrovali v rubrice Fan-Fan v Zápisníku č.2 připomínáme: 28. únor!
        Podle prvních předběžných údajů se letošní soutěže „O cenu K. Čapka“ účastiní 233 autorů s 405 povídkami...
       V. Veverka se tímto omlouvá všem fanům, jejichž korespondence mu již přes měsíc leží na stole a čeká na odpověď: leden vždy věnuje výhradně psaní příspěvků do pardubické soutěže a korespondenci tím pádem zanedbává. Únor vše napraví.
       Pozorní čtenáři si jistě všimli v listopadovém čísle, že Tatracon '86 bude probíhat oproti zvyklostem z jiných akcí 4 dny!
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK