Logo rubriky
3/1986
  (24)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK   
 
Všechna práva © Interkom 1984 - 1986

Aktuality

       Poněkud větší počet změn se sešel v oblasti adresáře, nejprve nové kluby -
       53) sfk Chomutov - Josef Hrdlička, Jiraskova 4210 Chomutov 430 03
       54) sfk Tábor (bývalý sfk Č. Budějovice, jehož předseda se nevrátil po studiích do rodného města a shromáždil tamní fanoušky) adresa jako dosavadní sfk Č. Budějovice ( tj. Karel Dvořák)
       a zároveň vznikl nový českobudějovický klub „hledači budoucího času“, jehož adresu si zaznamenejte místo starého českobudějovického klubu
       Mirek Dušek, VŠK K-2 Sinkuleho úl. Č. Budějovice 370 05
       díky korespondenci s organisátory Parconu se nám podařilo zjistit i adresu zatím „utajeného“ sfk ve Frýdku Místku
       55) sfk „ANTI-G“ Václav Polách M. Pujmanové 1665 Frýdek Místek 2 736 02
       sfk J. Verna oznamuje změnu předsedy a tím i adresy pro korespondenci:
       Miroslav Martan, Počátecká 12, Praha 4, 140 00
       A totéž znovu oznamujeme pro ty, kteří si změny ještě nezaregistrovali, i sfk Time Machine: Jan Kvarda, Chemická ul. 952, Kolej Sázava, Praha 4, 148 29
       Sci-fi klub Time Machine vyhlásil akci „Daruj krev„, která se konala ve dnech 17.-21.3. K jejich výzvě se přidaly i další kluby, o výsledcích vás budeme informovat v některém z dalších čísel. V Praze byla akce domluvena s transfúzní stanicí v Praze 10, Ruská ul. (tel. 734161 nebo 736785). Uvítáme, jestliže se k akci, která má prokázat ochotu fanoušků sf angažovat se ve společensky prospěšné činnosti, připojí i další kluby a případně nám pak o tom napíší.
       První ročník Stříbřitělesklého halmochronu vyhrál J. Hlavička s povídkou „Tak tohle zas potomečkové ne!“, cena mu byla předána na prvním Miniconu 1984. O rok později zvítězil P. Kosatik s minicyklem povídek „Pětkrát profesor Pronson“. Výsledky třetího ročníku budou slavnostně vyhlášeny na podzimním setkání přátel sf v Plzni - Chronoconu.
       Chronocon bude, jak už název napovídá, věnován převážně časově tematice v sf, ale ani jiná témata nebudou zcela opomenuta. Nač se tedy můžeme těšit? Filny o cestovaní v čase, přednáška O.Neffa na „časově“ téma, klubové pořady s časovou tematikou, - už dnes můžeme prozradit, že jedním z nich bude volné pokračováni filmu Sexmise. Nebudou ovšem chybět ani výstava, soutěž znalostí sf, oblíbené počítačové liry a samozřejmě vyhlášení vítěze III. ročníku Stříbřitělesklého halmochronu. Budeme se pochopitelně snažit ještě o další překvapení a také o vydání almanachu věnovaného vlastním pracím našich členů a naši literární soutěži. Program je určen jednak pro plzeňskou veřejnost, jednak pro zájemce z řad fanoušků, kteří budou mít chuť se k nám přijet podívat. Chronocon vypukne v sobotu 4. října okolo 5.00 a potrvá i zhruba do odjezdu večerních vlaků, upřesnění programu dostanou od nás všichni, kteří vyplní a odešlou nejpozději do konce května předběžnou přihlášku na adresu ing. Karel Jedlička, Nepomucká 15 Plzeň 317 04.
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK