Logo rubriky
4/1986
  Fandom (další) (25)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK   
 
Všechna práva © Interkom 1984 - 1986

SFK se představují:

ANDROMEDA

       ANDROMEDA - klub vědecké fantastiky při MěV SSM v Plzni
       KVF Andromeda vznikl 27.října 1982. Z původně většinou pasivních konzumentů filmů se postupem doby vykrystalizovalo jádro cca 20ti aktivních fanoušků sf.
       V současné době má klub na 35 členů sdružených do skupin dle zájmů: autorské, výtvarná, fotografická, technická sekce atd, jejichž činnost se ovšem značně prolíná. Klub má informační skříňku „černá díra“, trička se znakem, průkazky a placky; organizuje Oběžný dopis autorů, výpůjční síť fanzinů a vydává časopis vlastní (nyní chystá almanach); připravuje program pro veřejnost i fany - CHRONOCON.
       Andromeda spolupracuje s ostatními kluby v republice ( výměna fanzinů, KLÍČ = Klub líných čtenářů SF ) i s menšími kluby v okolí: dříve to byl BING, nyní zejména KK Rokycany, SFK DUDLAJ a raketoví modeláři Svazarmu; spolupracujeme také s krajskou redakcí Čs. rozhlasu a s deníkem PRAVDA, který nám letos už po druhé pomáhá s propagací naší soutěže o Stříbřitělesklý halmochron (cesty v čase).
       Vítáme další spolupráci s kluby i „divokými“ fany, přičemž nám vždy šlo a půjde spíše o neformální vztahy mezi lidmi než o čárky ve výkazech.
-akč-
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK