Logo rubriky
4/1986
  Fandom (další) (25)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK   
 
Všechna práva © Interkom 1984 - 1986

VOLBA KK

V souvislosti s novou koncepcí práce KK byl schválen i nový způsob volby KK. V prvním kole jsou shromážděny návrhy na předsedu KK, kandidáti se k návrhům vyjádří. Ve druhém kole se hlasuje. Aby byl kandidát zvolen, musí se pro něj vyslovit nadpoloviční většina zástupců.
       Předseda KK si s přihlédnutím k požadavkům klubů vybere 2-4 pomocníky, kteří jsou schvalováni najednou. I pro ně se musí vyslovit nadpoloviční většina, aby mohli převzít funkci člena KK. Tímto způsobem proběhla volba KK již na letošním jarním setkání zástupců sfk.

Do kalendáře:

KOUNOV 86

       se letos uskuteční ve dnech 20. - 22. června 1986 (pátek - neděle). Program se zaměří zejména na paleoastronomické výzkumy a další otázky okolo tajemných kamenných řad. Ubytování se předpokládá opět v místní ubytovně. Bližší podrobnosti budou oznámeny na Parconu a v některém příštím IK.
       Letošní setkání pořádá Kosmický klub Rokycany, Jaroslav Brejcha, Madlonova úl., 337 01 Rokycany
       INTERKOM - metodickoinformační zpravodaj sfk PARSEK při FO SSM FSI ČVUT. Vychází nepravidelně. Náklad: -50- registrovaných výtisků. Jen pro potřebu klubu. NEPRODEJNÉ. Neprošlo jazykovou ani stylistickou úpravou. Sestavil a za obsah odpovídá P. Březina. Na čísle se podíleli externí spolupracovníci.
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK