Logo rubriky
5/1986
  Dopisy čtenářů (další) (26)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK   
 
Všechna práva © Interkom 1984 - 1986

Jak? Ručně

Na stránkách fanzinu Villoidus vycházejí především sci-fi povídky, a to většinou povídky dobré. Proto mne doslova uhodily do očí dva články, které zde postupně vyšly:
       „Škatulata dost“ v č. 5 a v prvém čísle letošního ročníku odpověď na tento článek. Přesto, že stojím spíše na straně VV a myslím si, že -akč- to dost přehnal (otázkou je, zda tak činil z čirého nedostatku přehledu - potom se do takovýchto úvah ovšem neměl vůbec pouštět nebo jde-li o vědomé překrucování faktů), rozhodně to však neznamená, že bych schvaloval odpověď VV. Mé pocity z takovýchto (chtě nechtě se vnucuje přívlastek nechutných) tahanic jsou značně smíšené a krátce po přečtení obou „děl“ jsem nebyl dalek myšlenky nechat sci-fi a dát se raději třeba na poezii nebo ochranu přírody.
       Neměly by se takovéto spory (řekl bych, že veskrze interní) odbývat jinde a jinak, lhostejno kde? Snad by bylo dokonce řešení, kdyby na sebe oba pánové (třeba po nějakém - conu) počkali někde u lesíka a vyřídili si to manuálně, aby nezabírali místo na stránkách jednoho z našich nejlepších fanzinu?
-Filip Bezděk, Solaris-
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK