Logo rubriky
88/1908.txt
  (49)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK   
  Interkom 8/1988  
Všechna práva © Interkom 1984 - 1988

Dopis z Brna.

       Vážený a milý Dr. Rampasi,
       snad Vás potěší zpráva, že se nám v Brně podařilo založit další klub příznivců sci-fi, a že tedy úsilí Vaše, p. 0. Neffa a dalších nadšenců, vynaložené v Hradci Králové v dubnu t.r., nebylo marné.
       Ty dvě brejlaté a zvědavé, vychovatelky z první lavice postupovaly dle Vašich rad a pokynů, navázaly spojení s brněnskými kluby - dostalo se jim vřelého přijetí a spolupráce vzápětí. Zejména patří věčná sláva a náš dík Pavlu Mikuláštíkovi, který nás ochotně zahrnul informacemi a hlavně materiálem /papírovým i živým/ .
       V současné době dobrovolně louskáme příslušnou literaturu, zakládáme knihovnu, vyrábíme průkazky, odznaky a hlavně klubový fanzin /„spisovatel“ se v našich řadách našel/. Vedení školy nám povolilo přístup k počítačům a dokonce slibuje zakoupení videa. Prostě nadšení by bylo, možnosti a zajímavé plány taky. Nezbývá než vytrvat. Takže nám držte palce a na TATRACONU snad nashledanou.
S pozdravem Eliška Konečná
       Naše oficiální oznámení vzniku klubu zní: Dne 12. 5. t. r. byl zaležen SOUFAN - klub příznivců sci-fi ze Středního odborného učiliště obchodního v Brně, Gottwaldova 61, PSČ 602 00
       Počet členů : 5 zakládajících + 2 vedoucí
       4 čekatelé na členství
       l externista
       Z celkového počtu tvoři 1/4 mužský element a 3/4 obsadily dívky a ženy. Náplň klubové činnosti:
       a/ vydávat vlastní fanzin
       b/ zkusit všechno
       c/ být u všeho
       Řídicí centrum: Eva Žondrová, Eliška Konečná! adresa viz. SOU, tel. 687 347
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK