Logo rubriky
3/1992
  Cony (další) (97)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK   
 
Všechna práva © Interkom 1984 - 1992

Kdo pojede k protinožcům?

aneb

Jak to vypadá s GUFFEM

       „Going Under the Fan Fund“ - neboli hlasování spojené se sbíráním peněz, kdy fanové vysílají jednoho člověka do Austrálie, a tímto člověkem letos mám být já nebo Bridget Wilkinson - se chýlí ke konci. Kdo pojede, to ještě nevím. Nicméně mezi našimi fany se podařilo získat v šibeničním termínu čtyři hlasující, což je úžasné, když se uváží, že hlas stál 90 Kčs.
       Hlasující kluby, které si zasluhují největší chválu a ocenění, jsou:
       Makropulos Šumperk - hned dva hlasy
       Futurum Olomouc
       SFK BC
       Hexaedr
       

A jak to vypadá s WORLDCONEM v Evropě 1995

Zatím je „presupporting members“ třicet tři a nové hlasy stále přicházejí. Seznam jmen dodám do Interkomu v červnu, až se celá věc uzavře. Placky jsou již téměř hotovy, k mírnému zdržení došlo proto, že nápis „Glasgow 95“ na nich bude vyveden lesklým písmem. BIDDING PARTY bude někdy na jaře - termín oznámíme.
       

A co EUROCON 94?

Už jsem apelovala na různé kluby, které by přicházely v úvahu jako organizátoři Euroconu 1994, aby se o to „přihlásily“, oznámit se to musí na Freuconu 24.- 26.4.92. Doufám, že kluby, které o tom uvažují, spolu o tom tak ňák vzájemně komunikují a že se na Freuconu mezi sebou nepoperou.
       

Nominace
na EVROPSKOU CENU

Vzpomínáte, jak jsme se v Ikarii obrovsky chlubili tím, že jsme nejlepší SF časopis v Evropě? To bylo v roce 1990, za rok 1991 zase získal cenu pro nejlepšího evropského SF výtvarníka Kája Saudek. Na rok 1992 se mají nominace poslat do konce února Wiktoru Bukatovi do Varšavy, načež o výsledcích se pak rozhodne na Freuconu. Z nedostatku lepších osob nominace shromažďuji u sebe na adrese IKARIE, Radlická 61, 150 02 Praha 5 (netuším totiž, kdo je čs. sekretář evropské společnosti SF).
       Pište své návrhy! Jde o kategorie: spisovatel, výtvarník, časopis, vydavatelství a propagátor či organizátor SF. Nelze nominovat ty, kteří v uplynulých dvou letech cenu již získali, ale lze nominovat ty, kteří dostali cenu pro začínajícího nadějného umělce (což byli Zhouf a Kadlečková).
Eva Hauserová
       Žijeme stále rychleji, pokud jste si právě s Evou Hauserovou položili otázku KDO POJEDE DO TÉ AUSTRÁLIE, můžeme Vám promptně odpovědět.
       Bude to Eva, od superfana Goudraana jsme se dozvěděli výsledky hlasování:
       
GUFFcelkem
hlasů z
pro
Bridget z
pro
Evu z
pro
jiné z
Evropa5221292
Australie326224
celkem pro8427516
       Za redakci blahopřeje a za všechny čtenáře se na exklusivní reportáž z jižní polokoule těší
Zdeněk Rampas
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK