Logo rubriky
1-2/1994
  (115)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK   
 
Všechna práva © Interkom 1984 - 1994

Čtenářův průvodce po Interkomu

       Konečně je tu první letošní Interkom, pravda nepočítáme-li na konci ledna vyšlou třináctku roku předcházejícího. Nač se letos vymluvit, snad jen, že stáří se hlásí a nic už nejde jako za mlada. Možná jen vymlouvání. Takže jsme vlastně čekali až se přihlásí dostatek odběratelů, abychom mohli odhadnout náklad IK.

Jak číst tento IK

       Nejprve dobrá rada, než se pustíte do dvou nejdelších článků tohoto čísla, totiž úvahy na celoevropské téma Fr. Novotného a dlouho očekávaného příspěvku z Kanady, přečtěte si v rubrice Čtenáři nám píší průvodní dopisy autorů.

Jak číst Kvark

       Pár slov na vysvětlenou si zaslouží i delší povídka v Kvarku. Před několika měsíci mi Vlado Srpoň přivezl, či poslal, už si nepamatuji, disketu s textem sborníku literární soutěže Cena Gustáva Reussa, s tím, že mi obratem dodá několik výtisků na papíře, abych si vedle jiného mohl vybrat povídku do Kvarku. Doba nazrála, přiblížila se nutnost vydat konečně první letošní IK a Krutohlav nikde. Abych si četbou na monitoru neničil zbytek zraku, spolehl jsem se výrok poroty a přináším vám hned vítěznou povídku.

Parcon & Peškobus

       Čas letí a měli bychom začít přemýšlet nad dopravou na Parcon, (ostatně blíží se i Bohemiacon). Co vám říká Peškobus? Ozvěte se včas, jen tak ho lze zajistit. Cena nebude o mnoho menší než vlakem, (za použití silnic se platí na celnici i jinde), ale ušetříte si mnohé další trmácení a bloudění. Nenechávejte vše na poslední chvíli, nejsem letos motivován abych vás honil, neb asi pojedu jinak, protože chci zůstat na Tatracon.

Tatracon

       Mimochodem na konci IK na něj najdete přihlášku. Berte to jako návod jak si vyrobit návratku. Pokud je to vyvedeno příliš nesrozumitelně, dával jsem to do čísla na poslední chvíli, napište si organizátorům o originální přihlášku.

Nová adresa

       Pokud jste mě navštěvovali v zaměstnání na Smíchově, nečiňte tak již, v tuto dobu už přebývám na Škroupově náměstí, číslo 9, telefon 02/62 72 135-7.
Zdeněk Rampas
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK