Logo rubriky
8/1999
  Fandom (další) (166)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK   
 
Všechna práva © Interkom 1984 - 1999

Kdo je kdo v české a slovenské SF

Chcete v něm být i vy? Skromnost nebo lenost Vám třeba říkají, že ne. Ale představte si redaktora v nejmenovaném SF časopise, kterému vypadla na poslední chvíli povídka domácího či zahraničního borce (překladatel si zlomil obě ruce). Vaše povídka leží na redaktorově stole a vaše hvězdná hodina je na dosah, leč co napsat do medailonku a kde sehnat vaši adresu? (Ta na rukopisu je špatně čitelná, sloužil jako tácek pro kávu.) Ještě že je tu Kdo je kdo. Ale vy tam nejste... Hmmm. Tak kdo je další na řadě.
       Pokud se něčeho podobného nechcete dočkat, pošlete na adresu Interkomu krátký text (možno i emailem) obsahující vaše: Příjmení - rodné jméno, Jméno, Tituly, Základní charakteristiku své činnosti v SF (autor, ilustrátor, překladatel, sběratel, fan...), Datum a místo narození, Stav, Jméno a rok narození manžela (manželky) a dětí. Dále Nejvyšší dosažené vzdělání, Dílo, koníčky a zajímavé životní příhody mimo SF. A vše podstatné o sobě ve vztahu k SF (fantasy). Např.: váš Vstup do fandomu, působení v SF klubech, Publikační činnost, účast v soutěžích a na conech, nejdůležitější SF Zážitky, vaše Oblíbené knihy, filmy, obrazy, koho si v SF komunitě Vážíte. Vaše Krédo. Dále Bibliografické prameny a recenze. A nakonec uveďte vaši Adresu a telefon. Pokud budete chtít publikaci zaslat (bude stát okolo 100 Kč), uveďte, kolik kusů.
red

Právě vychází:
Mlok - sbírka povídek vítězných prací

Ceny Karla Čapka.

Ve stejném formátu a grafické úpravě jako v předchozích ročnících. Nesmí chybět v knihovně nikoho, kdo to myslí se svým zájmem o českou a slovenskou SF vážně.
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK