Logo rubriky
2/2000
  SF & F Workshop (další) (172)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK   
 
Všechna práva © Interkom 1984 - 2000

Jarní literární víkend 2000

       Letos na jaře se setkáme o víkendu 19.–21. května 2000 v horské chatě TJ Spolana Neratovice na Studenově v Krkonoších. Přihlášky posílejte mně do 27. března 2000, platit se bude na místě, a to (pravděpodobně) 70,- Kč za osobu a noc, vařit si budeme sami. Měli bychom mít k dispozici zařízenou kuchyňku s nádobím; můžeme se domluvit, kdo co vezme, a vařit společně.
       Chata pojme celkem 68 osob, čili zaručeně mnohem víc, než bude nás. Má na to jeden pokoj dvoulůžkový, jeden třílůžkový, tři čtyřlůžkové, jeden pětilůžkový, jeden šesti a čtyři osmilůžkové; můžete mezi sebou uzavírat sázky, na které z nich nás umístí. Záchody a sprchy jsou společné. Na chatě prý najdete také kulturní místnost s televizí a jídelnu s barem a občerstvením.
       K chatě se lze dostat pěšky z Rokytnice nad Jizerou (na sever od hotelu Krakonoš – autobus by měl stavět poblíž – kolem koupaliště a Krakonošova srubového městečka na Studenovskou cestu, po ní stále do kopce na sever, dokud to půjde, a pak na východ kolem chaty Zlatá vyhlídka na zelenou turistickou značku – ta vás dovede na severovýchod k chatě Spolany) nebo z Harrachova (poblíž hotelu Bílý hořec – je tam zastávka autobusu, ovšem od vlaku je to tam kus cesty: po červené na sever k chatě Diana a odtamtud po modré na východ až k rozcestí se zelenou – se můžete dát po zelené oběma směry: na východ podél Ryzího potoka do Ryžoviště a odtamtud po žluté na jih do Studenova, nebo na jih pod Čertovu horu, a potom přes ni po modré na východ do Studenova). Chata stojí na rozcestí turistických značek. Pokud nemáte rádi procházky, nebo vás aspoň odpuzují výšlapy do kopce s těžkými zavazadly, máte možnost požádat pro svůj oblíbený automobil o povolení KRNAPu (to vám po dohodě může zajistit správce ze Studenova) a dojet k chatě z Harrachova Ryžoviště (po Krakonošově cestě, pro turisty značené zeleně) na jihovýchod přes Zátiší na Ručičky a z Ručiček vpravo po „asfaltce“ (Janově cestě, značené modře) na západ 2 km. Stejnou cestou lze samozřejmě jít i pěšky – je to zacházka, zato s mírnějším stoupáním.

Seznam přihlášených

       Cyril Brom
       Michael Bronec
       Mirek Hokeš
       Ivana Kuglerová
       Honza Macháček
       Františka Vrbenská

Přihláška

Na přihlášky čekám, jak už jsem napsal do 27. března 2000 na kontaktní adrese Workshopu: SF&F Workshop, Honza Macháček, Pražská 765, 393 01 Pelhřimov. Můžete také napsat e-mail na adresu machacek@natur.cuni.cz. Členům a lektorům Workshopu stačí, když se mi ozvou, že přijedou. Lidé, které nemám v databázi, musí připojit zpáteční adresu: možná vám budu potřebovat poslat nějaké informace (zvlášť kdyby se na poslední chvíli něco pokazilo). Také kdybych pro vás objednal místo na chatě, vy jste si to na poslední chvíli rozmysleli a já to za vás musel zaplatit, potřeboval bych něco, podle čeho bych vás mohl najít a osobně si to s vámi vyřídit (pročež k přihlášení nestačí e-mail, poste restante ani P. O. Box, ledaže by se za vás zaručil někdo, koho znám).
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK