Logo rubriky
3/2001
  Fandom (další) (181)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK   
 
Všechna práva © Interkom 1984 - 2001
Vážení přátelé,
s potěšením oznamuji, že 15. 2. 2001 oficiálně vznikl

SFK Amber při ČS fandomu

Klub sdružuje fanoušky a zájemce o dílo Rogera Zelaznyho, především o jeho ságu Amber a vše, co jím bylo a je inspirováno - zejména pak herní systém Amber Diceless RPG.
       Klub se schází každý čtvrtek současně se SFK Terminus a SFK Manga ČR, tj. od 17:30 v Klubu techniků na Novotného lávce, nejčastěji v místnosti č. 315.
       Mezi největší klubové aktivity patří: RPG hry (praxe i teorie), provoz internetového serveru www.amberverse.cz, který je věnovaný R. Zelaznymu, jeho dílu (bibliografie, recenze, citace, eseje), Amber Diceless RPG (diskuse s pravidly, generátor postav, gamelogy a hlášky z amberských i neamberských her a mnohé další), a tvorbě (básně, povídky, eseje).
       K diskusím přes Internet slouží diskusní klub Amber na serveru Průvodce (http://www.pruvodce.cz/kluby/amber).
        
SFK Amber se také rozhodl pokračovat v tradici literární soutěže Corwinovy spisy, započaté SFK Avalon, a vyhlašuje

1. ročník literární soutěže Kroniky Amberu

       Jedná se o soutěž bez omezení autorů, formy i rozsahu, jedinou podmínkou je přítomnost tematiky Zelaznyho světa Amberu, což je natolik široký pojem, že jistě nikoho neomezí v rozletu. Uzávěrka soutěže je 14. 4. 2001, vyhlášení proběhne na Avalconu 2001 v Chotěboři. Dosud nepublikované příspěvky do soutěže posílejte na adresu corwin@amberverse.cz.
       Organizátoři soutěže si vyhrazují právo elektronicky publikovat došlé povídky na internetových stránkách soutěže. Účastníci soutěže svou účastí s tímto faktem souhlasí.
       Není vyloučené, že nejlepší povídky budou otištěny i v nějakém papírovém médiu - v tom případě se s vámi spojíme a požádáme vás o souhlas.
       Internetové stránky soutěže najdete na adrese http://www.amberverse.cz/tvorba/soutez.html
       
       Pokud vás cokoli blíže zajímá, přijďte na klubovou schůzku nebo na přednášku na téma Amber, kterou budeme mít na letošním Avalconu.
       Adam Šnobl, předseda klubu
       erik@amberverse.cz
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK