Logo rubriky
13/2001
  (189)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK   
 
Všechna práva © Interkom 1984 - 2001

Čtenářův průvodce po Interkomu

Omluva

V jistě pochopitelném, těžko však omluvitelném spěchu ve snaze dodat IK do Draconu se přihodilo, že část článků minulého čísla IK neprošla redakčními korektrurami. Navíc v tiráži zůstalo poděkování našim obvyklým dobrovolným korektorům, takže jsme navíc naši ostudu přisoudili jim. Všem postiženým, a čtenářům pak zvláště, se omlouváme.

Cukr a bič

Má výzva v IK 11-12/2001 kupodivu nezůstala neoslyšena a dostali jsme hodně kvalitních příspěvků, z nichž některé budeme muset přeřadit až do jedničky roku 2002.
       Opravdu jsem letos v pokušení neposílat IK těm, kteří v lednu nezaplatí, zvláště potkám-li na Draconu výtečníky, kteří se ke mně pohrnou s penězi na rok 2002, a budou upřímně překvapeni, že chci i za letošní rok.
       Ozval se mi ale tento týden i jeden mladý fan, že nebude v příštím roce odebírat IK, protože se dostal do finanční tísně. Pokud je toto opravdu jediný důvod, rádi počkáme, až bude zase finančně i jinak OK. Ovšem jen pokud dá (on nebo i jiní v podobné situaci) svůj další zájem o IK najevo.

V nevyhlášené soutěži

o prvního řádného platiče po vyhlášení podmínek předplatného zvítězil Jiří Holubička, může si do redakce napsat o kterýkoli ročník IK od roku 1990.

Poděkování

Redakce děkuje RAMAXu a Dechu draka za poskytnutí „citlivých“ dat, bez nichž by nemohl vzniknout článek SFF TOP 25.

PF 2002

Za celou redakci, všechny naše dobrovolné i nedobrovolné přispěvatele, všechny naše dobrovolné i nedobrovolné pondělní i jiné pomocníky se v tomto roce loučí a na příští spolupráci a spousty legrace se těší
Zdeněk Rampas
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK