Logo rubriky
10/2003
  (206)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK   
 
Všechna práva © Interkom 1984 - 2003

Čtenářův průvodce po Interkomu

K obsahu

       Konečně jsme ve Hvězdném bulváru dohnali aktuální dění. Aby nám zpoždění zase nenarostlo, nečekali jsme, až dojdou recenze na těch několik málo zajímavých knih, které v poslední době vyšly, a věnujeme se jiným aspektům SF života. Asi vás zaujme nečekaný závěr (?) aféry okolo udělení Koniáše za nejhorší překlad knize S. Kinga O psaní. Ze slovenského Inzinu přebíráme recenzi knihy J. Kulhánka Noční klub od našeho nového spolupracovníka Juraje Malíčka. Agent Miles Teg vás seznámí s podrobnostmi Tatraconu a dokončí podrobné vylíčení letošního Parconu. Nepřehlédněte výsledky Ceny Eddieho Krígla, o mnoha jejích autorech ještě uslyšíme.

Omluva – errata

       CKČ je v posledních IK pronásledována soustavnou informační smůlou, nejprve v čísle 7 na straně 24 vyšly (podle nezkontrolované záložky v jisté nejmenované knize :-) obráceně kategorie Krátká povídka a Povídka a pak v Mimořádném zpravodaji CKČ v následujícím čísle má kategorie Povídka v nadpisu napsáno CKČ 2003, krátké povídky, opravte si to prosím. V tomtéž čísle žehrám na administrátora soutěže, že mi nedodal včas vyhlášení, možná jsem tím někoho uvedl v omyl, Martin včas poslal svou krátkou verzi, při jejímž čtení se vždy automaticky stavím do pozoru; měl jsem na mysli Statut CKČ bez kterého si můj dinosauří smysl pro pořádek neuměl vyhlášení představit a jehož nezveřejnění by mohlo CKČ vystavit podobně duchamorným debatám jako v kauze Semerád.

Předplatné

       Slovenští fanoušci, kteří nevyužili toho, že jsem místo programů běhal po Súze se seznamem předplatitelů, mohou poslat předplatné po Šimonovi na Podzimní poradu nebo mi je dát na Fénixconu. Jinak už jim nezbude než využít služeb našich bankovních domů a poslat 250 Sk na konto 1938356379/0800 u ČS spořitelny.
       To se samozřejmě týká i českých neplatičů, pro které je úhrada za IK mnohem snazší záležitostí. Rokem 2004 začíná nulová tolerance a kdo nebude mít zaplaceno a nějakým způsobem nepožádá o odklad, číslo 1/2004 prostě nedostane.

Presidentská audience

       Čtvrteční povyk rozjivených fanoušků ve zmenšeném prostoru Krakatitu již nedovoluje ani minimálně kulturní komunikaci. Proto přesouvám pravidelnou veřejnou presidentskou audienci (a schůzku redakční rady Interkomu) na úterý (opět v Krakatitu a v dosavadním čase, tedy od 17.30 do 18.30).
Zdeněk Rampas
       
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK