Logo rubriky
6/2005
  (221)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK   
 
Všechna práva © Interkom 1984 - 2005

Čtenářův průvodce po Interkomu

K obsahu

       Uzávěrka se blíží a zase to vypadá, že mou preferovanou rubriku Jak jsem k SF přišel mohu už trvale přejmenovat na Jak jsem k SF přišla. Copak je president jediný chlap ve fandomu, který už se vyrovnal s ukončením zimního spánku, psal jsem rezignovaně, když mi poslal své scifistické kurikulum Marvin. Takže alespoň v Brně se už probírají...
       Milovníci filmu si přijdou na své v navrátivším se Dogmatu a recenzi Stopařova průvodce od Romana Paulíka.
       Na straně patnáct najdete poslední upoutávku na letošní Parcon v Chotěboři, když nic neselže, najdete v tomto čísle i vložený leták s pozvánkou na tuto vrcholnou událost scifistického roku.

Blahopřání

       Po Jirkovi Vlčkovi (vydavateli Líhně), Vaškovi Pravdovi (pořadateli Festivalu fantazie) a ještě předtím Martinu Gilarovi, který, pokud se náhodou neobjeví v ČR, asi bude chybět při vyhlašování vítězů CKČ, se nám úspěšně rozmnožil i náš redakční spolupracovník Petr Habala (povšimněte si, že dcera Eliška má větší háro než tatínek). Až na Martina všichni jmenovaní obohatili (za vydatného přispění svých manželek) svět o dcery a to je také dobře; sleduji-li současné dění ve fandomu, jsou to právě ženy a dívky, kdo přispívá větším dílem práce pro fandom (a pro mně také:-).
Zdeněk Rampas
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK