Logo rubriky
6/1984
  Fandom (další) (6)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK   
 
Všechna práva © Interkom 1984 - 1984

Koordinace

Původně to byla taková „rychlovka“. Spectra a Hydrostav si po dohodě v Pardubicích vyměnily knížky v ceně zhruba jedné tisícovky a vznikla myšlenka na pravidelnou výměnu toho, co někde v knihkupectvích ještě je a jinde už ne. V tomto duchu byla také inzerována nabídka knih v 2. Interkomu s výzvou, aby kluby odepsaly, co vše se u nich v knihkupectví ještě sežene. Takže tímto děkujeme teta zhruba 5 SFK, které na výzvu odepsaly, a slibujeme, že budou mít v následujícím projektu přednost.
       Původní projekt praxe brzy překonala - ukázalo se, že než lidé na nabídku zareagují, tak leckde nabízené knihy již vyprodají. Správná myšlenka však nemůže na takový detail zahynout a tak se KK rozhodla jít na to velkoryse: kupovat do zásoby všechny knižní novinky, skladovat je a pokrývat z nich případný zájem.
       V žádném případě však nelze spoléhat na to, že KF (knižní fond) zajistí každému automaticky vše, co vyjde. Praha přijímá předem objednávky na slovenské knížky, Hydrostav v Bratislavě zase na české. Kromě dodávek Čechy-Slovensko (15-30 kusu od každého titulu) je v našich silách a finančních možnostech skladovat 5-15 kusů každého titulu (pokud navíc nepůjde o knihu, na kterou se stojí tři hodiny fronta a dávají jen po jedné). I přes toto omezení se však domníváme, že následující nabídkový list, který bude každé tři měsíce obměňován, nuže být pro mnohé začínající scifisty či klubové knihovny zajímavý. Proto také prosíme o informaci, zda se někde nevyskytují knihy, které na něm uvedeny nejsou. Objednávky vyřizujeme do vyčerpání zásob, ke každé knize připočítáváme 1,- Kčs manipulační poplatek, kdo dřív napíše, má větší šanci, že bude uspokojen, paragony nedodáváme. Objednávky na adresu M. Nejedlého.
       Volný: Zlatá past plná času
       Bulyčev: Zákon pre draka, Marťanský elixír, Slyšel jsem Zemi
       Strugatští: Les / Je těžké být bohem, Pondělí začíná v sobotu, Hotel u mrtvého alpinisty
       Asimov: Okruhliak na oblohe
       Šerberová: Vítr v síti
       Páral: Pokušení A-ZZ
       Martin: Největší skandál v dějinách lidstva
       Rosenbaum / Szalai: Dvojnásobný dvojník
       sborník: Vesmírní detektivové
       Anderson: Strážci času
       Zinovij: Kandidáti smrti
       dokončeni v příštím čísle !!
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK