Logo rubriky
6/1984
  (6)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK   
 
Všechna práva © Interkom 1984 - 1984

Aktuality

Toto je šesté číslo Interkomu. Pokud Vám některé chybí, napište data těch, které máte. Chybějící obdržíte poté, co namnožíme další exempláře. Zároveň upozorňujeme, že jde o metodicko-informační materiál, se kterým by měli být seznámeni všichni aktivní členové KFK, který by však neměl být vynášen na veřejnost ani dále rozmnožován.
       Tip pro amatérské autory, ať již při klubech nebo divočáky:
       Podle předběžné dohody P. Holana s redaktorem čs. rozhlasu Rösslerem tento hledá kratší SF povídky, vhodné pro rozhlasové zpracování (tj. spád, dialogizovatelné nebo v ich formě, pointa). Chcete-li to skusit, zašlete Pagimu do KK.
       Těm zkušenějším zároveň doporučujeme, aby zkusili štěstí v nakladatelství Albatros. Podle našich informací se tam chystají věnovat každý rok dva svazky edice Karavana čistě čs. SF tvorbě a ty bude třeba nějak zaplnit.
       Redakce Interkomu prosí všechny kluby, které mají nějaký znak nebo symbol (našívací, razítko, hlavičku, obtisk na tričko atd.), aby jí zaslali jeho ukázku.
       KK znovu vyzývá všechny kluby, které tak dosud neučinily, aby jí zaslaly cca 20 ofrankovaných obálek se zpáteční adresou (k distribuci Interkomu).
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK