Logo rubriky
4/1985
  Fandom (další) (13)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK   
 
Všechna práva © Interkom 1984 - 1985

Aktuality

Dnem 17.3. proběhla v Praze předem avizovaná pracovní setkání zájemců o kreslené seriály, mezi nimiž jsou scifisté velmi hojně zastoupeni. Kromě účastníků z Prahy (SFK. Spectra a Ada) obeslala setkání i plzeňská Andromeda, další účastníci byli z Brna a Uherského Hradiště. Byl dohodnut konkrétní plán práce a s prvními výsledky činnosti fanoušků kreslených seriálů se budou moci seznámit již návštěvníci letošního PARCONu.
       S nesmírným zájmem se setkala u všech fanů, (kteří ji spatřili) první fan-antologie amatérských překladů, sestavená Pavlem Kosatíkem a spol. Jedinečné dílo co do rozsahu /133 stran/ i nákladu /60 ks/, o obsahu ani nemluvě, nese název „Lety zakázanou rychlostí“ a po 1 ks dostaly všechny kluby, které byly na Jarní poradě vedení. Kdo nebyl, nedostal a má tedy smůlu.
       Nečekaným a o to milejším překvapením se stala koncem března autogramiáda známého amerického spisovatele K. Vonneguta v Čapkové knihkupectví v Praze. Škoda jen, že vzhledem k minimální propagaci o ní skoro nikdo nevěděl - i tuk se na ní ovšem něco „šťastlivců“ sešlo a získalo překrásné vyvedený, vskutku vonnegutovský podpis.

A opět nové kluby:

       SFK Čelákovice
       Tomáš Jirkovský, Fučíkovy domy 1486 Čelákovice 250 88
       SFK gymnázium J. Keplera
       Alan Piskač Heralecká 1582 Praha 4 140 00
       SFK Julese Verna
       Egon Čierny Matěchova 14 Praha 4 140 00
       SFK FEL ČVUT
       SFK při SSM FEL ČVUT Suchbatarova 2 Praha 6 160 00
       SFK „T“ Liberec oznámil rozšířeni svého jména na SFK „Trifid“.
       Organizačního zajištění semináře o fanzinech, naplánovanému na letošní podzim se ujal SFK Slaný.
       Pro všechny fany z Prahy u blízkého okolí: termín 2. Miniconu byl již napevno stanoven na 2.11.1985, opít na kolejích VŠCHT.
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK