Logo rubriky
10/1985
  (19)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK   
 
Všechna práva © Interkom 1984 - 1985

Aktuality

O připravenosti besedy s českými spisovateli v Bratislavě (viz článek -ik- na předchozí straně) svědčí i bibliografie J. Nesvadby, připravená pro její účastníky. (bibliografii pro sfk přikládáme)
       Zlomyslný šotek zašantročil z dubnového čísla důležité upozornění:
       sfk Trifid Liberec změnil předsedu a v důsledku toho i adresu pro korespondenci. Kdo z vás to ještě nezaregistroval z korespondence s Trifidy, ať si v seznamu opraví adresu Trifida na Tomáš Hasil, Kopeckého 803 Liberec 14 PSČ 460 01. a zároveň si doplňte další kluby:
       49) František Moravec Březová nad Svitavou 47, 569 02
       /první ryze „vesnický“ klub!/
       50) sfk pro děti a mládež Praha 4, 38. pionýrská skupina při ZŠ Květnového vítězství, Litochleby 1554, Praha 149 00 Jižní Město
       korespondence: Dr. František Rodr, Ječná 7, Praha 2 120 00
       Sfk při KK CVŠ SSM VŠCHT Praha oznamuje, že po dvou letech hledání a pokusů konečně nalezl pro sebe oficiální název. Od Miniconu 85 se jmenuje Time Machine, psáno ve zkratce jako „TM“.
       Filmový režisér Václav Matějka dokončil s Otou Hoffmanem scénář k filmu Čas malých čarodějů, což je sci-fi legenda z počátku 17. století plná napětí, kouzel a triků.
       Sfk Žiar nad Hronom sbírá kresby mimozemšťanů a proto prosí všechny fanoušky o přispění - kreslete jakékoliv ET či MZ na čtvrtku 12*16,5 či větší (ale v odpovídajícím rozměru). Příspěvky vítány především od profesionálů, amatérských autorů sf, účastníku soutěží Ufík a Šemík - adresa sfk v adresáři. /.
       Jaroslav Velinský (alias kpt. Kid) nedávno dokončil sci-fi novelu Ostrov hrůzy, která je volným pokračováním dobrodružství detektiva Kristie Bigse z novely Den a Noc.
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK