Logo rubriky
12/1985
  Cony (další) (21)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK   
 
Všechna práva © Interkom 1984 - 1985

TŘIKRÁT CON

Ve znamení - conů, tak by se dalo nazvat ono sotva měsíční období na rozhraní listopadu a prosince, které se snaží zachytit toto číslo. Bylo jich totiž požehnaně: poslední víkend v říjnu to byl II. Minicon, poslední víkend v listopadu první brněnský con - Dracon, a první víkend v prosinci uspořádali pod názvem „Microcon“ svůj klubový návštěvní den pro členy pražských sfk chemici (to je elán, pouhý měsíc po Miniconu a už se z toho stačili vzpamatovat!). Vezměmež to tedy po poradě.
       II. Minicon - po přes předchozí zkušenosti a z nich vyplývající snahu o včasné zajištění schvalování opět ohrožen posuny terminu či dokonce „nekonáním se“. Pořadatelský sfk TM však dokáže zázraky a vyběhá i nemožné...
       Jinak byl druhý Minicon ve znamení experimentů ohledně pořadatelských praktik a tak se domnívám, že by neměl být porovnáván s tím prvním, loňským (bylo by to zřejmě porovnání nostalgické), ale brán jako sám o sobě, protože jsme toho příliš mnoho zkoušeli znovu a jinak. Už po prvním dnu jsme samozřejmě věděli, kde všude nám teče voda do bot, a začali přemýšlet o tom příštím... Úvahy na tato témata najdete uvnitř čísla jak za náš klub, tak za organizátory z TM. A samotné zhodnocení Miniconu z pohledu návštěvníků jsme ponechali na redakci Světelných roků (Starknest) s přesvědčením, že ač jde o členy našeho sfk, nebude je snad skrze jejich příslovečnou přísnost nikdo z čtenářů pokládat za „neobjektivní“ a spectromanské propagandě podléhající.
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK