Logo rubriky
6/1986
  Fanziny a časopisy (další) (27)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK   
 
Všechna práva © Interkom 1984 - 1986

Interkom v novém.

Jak již nejbystřejší čtenáři našeho listu jistě postřehli, prochází Interkom řadou změn. Změna hlavičky je jen tou nejmenší z nich. Měla být o trochu větší, ale z technicko - organizačních důvodů bude i nadále uváděna zkratka SF před názvem.
       ik8606b.gifKrom nové a doufejme, že v budoucnosti stále obsažnější rubriky, věnované zprávám ze SF muzea to budou i řádky věnované pohledu na nás samé z té méně vážné strany. Ale i kulturní a společenské rubrika vedle stávajících jako: Kluby se představují; Nové knihy; Kalendář; Soutěže a mnoho jiných, kterých si již jistě každý pozorný a bystrý stránkohlt povšiml, pokud se náhodou zrovna nevěnoval důležitější činnosti jako je například prolézání všech polic antikvariátů.
       Tyto všechny zásahy jistě povedou k tomu, že se z nepravidelného měsíčníku, v poslední době inklinujícího k _zcela pravidelnému čtvrtletníku, stane v nejbližší době, vedle Večerní prahy a NEW YORK TIMES, oblíbený deník se sobotní přílohou jehož zpoždění o pouhých několik hodin vyvolá údiv a zmatek u všech jeho pravidelných odběratelů i náhodných fandů i v těch nejvzdálenějších oblastech naší Země, jak ukazuje jeden z propagačních plakátů našeho listu, někdy zcela nesprávně chápaných.
       ik8606c.gif
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK