Logo rubriky
5/1987
  SF soutěže (další) (35)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK   
 
Všechna práva © Interkom 1984 - 1987

Anketa klubu roku

Na podzimní poradě sfk v Březové n. Sv. v roce 1986 vyšily kluby OK z podnětu sfk J.V. anketu Klub roku a na III. Miniconu v Praze byl vyhlášen její výsledek. Klubem roku 1986 se stal klub Malevil. Ha Miniconu a pak v Interkomu byla vyhlášena taktéž anketa na rok 1987.
       I když se zdálo, že podmínky ankety jsou jasné, ozvaly se hlasy, které žádaly další upřesnění, a proto podmínky ankety opakujeme.
       Anketu klub roku vyhlašují OK/kluby. Garantem akce je Egon Čierny klub J, Vernea Praha. Výsledek ankety je vždy vyhlášen na Miniconu v Praze. Každý klub má jeden hlas a uděluje ho klubu, který si podle jeho názoru a vlastních kritérií zaslouží tento titul. Žádnému klubu se nepředpisují žádná kritéria, podle nichž by se určoval vítěz této ankety. Kritéria si určuje každý klub sám podle sebe. Jedinou podmínkou je, aby klub svůj hlas podpořil předmětem scifistické provenience
       /obraz, kniha, plakát, artefakt/, který se pak stane odměnou pro vítěze.
       Kluby mohou své hlasy spolu s cenou pro vítěze ankety za rok 1987 odevzdávat během roku garantovi akce, nejpozději však do Miniconu.
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK