Logo rubriky
10/1987
  (40)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK   
 
Všechna práva © Interkom 1984 - 1987

Brzo, ale přece

Svižný výskok, půlobrat ve vzduchu a takřka bez cáknutí a otočkou u dna bazénu se z pod hladiny košické plovárny vynořil ve vypůjčených plavkách Jevgenij Jakovlevič Guljakovskij. Podle názoru odborníku přítomných na okraji bazénu prý plave stejně dobře jako píše. Během následujících dní se ukázalo, že i v jiných věcech je stejně dobrý jako v plavání. Během pouhých několika měsíců se mu podařilo zajistit si výjezd do daleké krajany, takže nás mohl seznámit s novotami. Přijel sice o týden dřív, ale přijel.
       Po dlouhé diskusi se mu podařilo přesvědčit nás, že o Rotanovovi zatím napsal jen tři knihy a ne čtyři, jak se v našich zeměpisných šířkách traduje. Všechny tři by v nejbližší době (a v nezkrácené podobě) měly vyjít v lidovém nakladatelství a další se už brzy začne psát. On prý nechtěl, ale čtenáři jsou cháska drzá a dotěrná.
       Zdá se že teto setkání nebylo poslední, takže jestli bůh dá a svaz spisovatelů dovolí snad na Parconu '88 nashledanou. Zatím pan Guljakovský může své příznivce pozdravit jen prostřednictvím INTERKOMU.
       I-87-10-1
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK