Logo rubriky
2/1988
  Fandom (další) (43)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK   
 
Všechna práva © Interkom 1984 - 1988

VÝROČNÍ ZPRÁVA KLUBU JULESE VERNEA

Ve svém třetím klubovém roce. (únor 1987-leden 1988) uskutečnil náš klub 26 schůzek. Na programu byla četba přeložených povídek a románu, prací napsaných členy našeho klubu o historii SF a její teoretické stránce, vlastní povídková tvorba, vystoupení hostů a kompletace našeho zpravodaje Poutník. Kromě toho jsme měli dvě videoprojekce pro děti členů klubu, dále pak letní a parníkové posezení členů klubu.
       Pro širší scifistickou veřejnost jsme připravili pořad. „Co v Poutníku nebylo“ na Parconu'87 a společně s klubem Time Machine jsme uspořádali již druhý Návštěvní den a podíleli jsme se na organizaci Miniconu'87.
       Byla nahrána magnetofonová kazeta s povídkami V. Vlka, která měla premiéru na Tatraconu'87. Pak si ji pro svou potřebu nahrálo několik dalších klubu.
       Těsně spolupracujeme s klubem Time Machine a společně vydáváme zpravodaj Poutník. Příspěvky našich členů se objevily nebo objeví také na stránkách jiných fanzinu, např. Argus, Ikarie, Laser, Bonsai, Centrum, Villoidus, Slan a Bene Gesserit.
       Různými formami dále spolupracujeme s řadou dalších sfk po celé republice.
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK