Logo rubriky
12/1988
  (53)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK   
 
Všechna práva © Interkom 1984 - 1988

Ke glose Ondřeje Neffa v Interkomu 51

Zvedaní hozenou rukavici s gustem! Co může divokou Amazonku potěšit víc, než příprava na první velký souboj. Zvlášť když duelantem je ON - pardon, O. N. Prohlížím zbroj, leštím svůj štít, až se v něm vidím jako v zrcadle, vybírám ten správně vyvážený meč! Ač akci NPC jsme stvořili v pětici, z toho JUDŘi dva a žena jediná... Nic mne nemohlo potěšit víc!
       A do průlomu, drazí přátelé!
       O. N. má pravdu. Téměř naprostou a skoro ve všem. Zejména v tom, že Parcoránclub je pro ozdobu.
       Non-parcoránclub jsme vymysleli pro zábavu. Osobné mohu zejména za termín „polysexuální“, inspirována některými povídkami O. N., zejména tou o stellosexualitě a kilometr dlouhém ... hm.
       Mimochodem, ynflace ypsylonů v přýspěvku O. N. je poněkud nadměrná, tak tvrdě že by byl schopen se bít za čest a slávu Parcoránů?
       Jestli se Z. Rampas rozhodne nás rozehnat, poslechneme. Hlas mého krále je mi zákonem. Avšak Zdeněk nás zná a ví, jak by to dopadlo. Slezli bychom se za nejbližším bukem nebo v hospodě a vymysleli ještě zhůvěřilejští recesi. Ta katastrofa, kdybychom mu ji nedali pro Interkom a zveřejnili třeba v Interdrbu nebo v RoURáku!
- C. B. -
P.S. Jestli někdy (k mému nesmírnému žalu, já soubojuju ráda) odložíme zbraně a mezi čtyřma očima se pobavíme o ryzí formálnosti některých dalších organizaci, můžeme prodiskutovat i některé aspekty polysexuality ve sci-fi, zajímající obě strany.
       25.-28.8.
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK