Logo rubriky
14/1988
  (55)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK   
 
Všechna práva © Interkom 1984 - 1988

DOVOLENÁ MIMO ČAS

Praktické využití Time Machine mám umožnilo strávit příjemné odpoledne na Jilverně; tedy mě a mému staršímu synovi, jediné mojí sci-fi opoře v rodině. Pro zbytek rodiny to byl celý příjemný den, alespoň moje žena si ten klid nemohla vynachválit a konstatovala, že to sci-fi je přece jen k něčemu dobré.
       Po dlouhé době jsem se zas jednou nevěnoval kuloárovým drbům, ale programu, krom kterého jsem sledoval i reakce děcka - byly vcelku příznivé, i když se pak Kája přiznal, že byl chvílemi zmaten, či spíše zahlcen. Chladné rovnice, Kapitán Nemo, Kája Saudek, Terra Austrális... Ze Star Treku jsme prchli, částečně proto, že v našem časoprostoru občas míváme s lodí Enterprise spejení přímé, ale hlavně proto, že Hlavní chronoport měl poruchu a my museli na Smíchov.
       A co se nám líbilo nejvíc? Jednoznačně Australáci; Kájík si celou zpáteční cestu opakoval: stačí dvě cedule a dálniční přemostění je hotovo... Přemýšlel jsem, čím tenhle příspěvek tak zaujal - snad tím, že Australáci jsou podobně nezvladatelní jako naši fanové, kteří taky dají daleko víc na doporučení než na příkaz?! Každopádně je dobře, že v našich klubech nemluvíme jen a jen o sci-fi, žádné ghetto není dobrá věc!
-akč-
       © ATA 88 chronizováno; uvolněno v čase paralelně pro magazín Poutník a Interkom
       Zpráva o stavu prací na /SF/ seznamu zahraničních povídek /2/ ke dni 24.10. 88
       Na První Federalizované Poradě /září/ došlo k výměně informací ohledné Seznamu. Proti původnímu předpokladu nepostupují základní práce předpokládaným tempem, což bylo zapříčiněno
       a/ prázdninami b/ obrovským množstvím podkladů k zpracování.
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK