Logo rubriky
5/1990
  Fandom (další) (77)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK   
 
Všechna práva © Interkom 1984 - 1990

info:

       Podrobnější informace o poradě v příštím čísle, dnes jen nejdůležitější závěry z porady vyplynuvší:
       1. Přítomné SF kluby se rozhodly založit střechovou organizaci zaštiťující čs. SF kluby a hájící jejich zájmy, jak v Československu tak i v cizině.
       2. Název organizace: Československý fandom (volné sdružení čs. SF klubů ).
       3. Organizace naváže na stávající Koordinační komisi.
       4. Byla zvolena přípravná komise, která shromáždila návrhy a připomínky ke stanovám organizace. Členové přípravné skupiny: E. Čierny a Z. Rampas za Čechy, F. Moravec za Moravu a Slezsko a V. Srpoň za Slovensko.
       5. Stanovy organizace vyhotoví obětavá mme de fan C.B. a budou zveřejněny k další diskusi v IK.
       6. Členy organizace se mohou stát vedle SF klubů, které se porady nezůčastnily a další organizační struktury fandomu jakými je např. SAF či AFSF.
       7. Po konečné redakci stanov bude v IK otištěna přihláška, jejíž vyhotovení bude povinné pro všechny žadatele, i na zakládající poradě zúčastněné. /Jde o pokus uvést do pořádku zbědovanou administrativu byvší KK/. Pokud se to ukáže nezbytné, budou zájemci vyzváni k zaplacení jednorázového poplatku /tzv. zápisné/. Registrace, legalizace a oficializace něco stojí, a finance KK jsou ve stejném stavu jako její administrativa. Možná jste to postřehli, s výjimkou předplatného IK, jste na činnost KK již více než jednu pětiletku ničehož nepřispívali.
       Prezidentem organizace byl jmenován Zdeněk Rampas CL.
red.
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK