Logo rubriky
1-2/1991
  (85)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK   
 
Všechna práva © Interkom 1984 - 1991

Nejdražší Kočas

       Možná, že vám to bude znít trochu nadneseně, ale posuďte sami. Vstupní poplatek na Parcon 90 činil 250,- Kčs. V něm bylo zahrnuto ubytování, polopenze, vstupné na setkání, taška s propagačními materiály a Kočas. Protože mám v Bratislavě příbuzné, ktří mě i v současnosti rádi vidí, neměl jsem zájem ani o ubytování ani o stravu. Při prezenci jsem to ještě jednou zdůrazňoval, ale byl jsem ujištěn, že je vše v pořádku a že přeplatek dostanu do měsíce zpět poštou. Těch měsíců uplynulo už pět a kde nic tu nic. Dokonce jsem napsal i Vladovi Srpoňovi zdvořilý dotaz, co se děje. Odpovědí mi bylo velké ticho.
       Když si tedy od částky, kterou jsem zaplatil, odečtu cenu vstupného a té igelitové tašky, vychází mi cena za Kočas 90 na cirka 200,- Kčs, což je více než „slušné“. Má ještě někdo takhle drahý Kočas? Přihlašte se, založíme klub. Bude to jistě na nic, ale aspoň nám nebude smutno.
       Ale abych zbytečně nedramatizoval, jistě, slyšel jsem, že Parcon neskončil žádným finančním úspěchem a těch asi 150,- korun mě při dnešních cenách nezachrání. Spíš mě mrzí nedostatek elementární slušnosti organizátorů, kteří se ani nesnaží, třeba na korespondenčním lístku, nebo článkem v Interkomu, vysvětlit, co se stalo. Dle zásady zaplať a neotravuj. A to je dost smutné.
       Pokud si snad některý z organizátorů Parconu myslí, že mu křivdím, ať mě přesvědčí, že se mýlím. Ozve se z Bratislavy vůbec někdo? Já mám svůj osobní typ, jaký si myslíte, že je?
Petr Baubín /Pražák/
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK