Logo rubriky
3-4/1991
  Fandom (další) (86)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK   
 
Všechna práva © Interkom 1984 - 1991

Jarní Teplice se vrací do Teplic!

       Letošní jarní porada SF klubů se jpo mnoha letech vrací na svou mateřskou půdu! SF klub Duna jako přímý nástupce původního SF - Hvězdárna Teplice se těší, že může uvítat nejvýznamnější fany z celé republiky!
       Jarní setkání vedoucích Klubů nebo zástupců SFK se koná 26., 27. a 28. dubna 1991 v budově Klubu Green House v centru Teplic.
       Hlavním bodem programu bude organizace Parconu 91 ze strany čs. fandomu - pořady klubů, udělení cen Ludvík a Mlok za zásluhy. Prezident čs. fandomu Zdeněk Rampas vzkazuje všem fanům, kteří ještě chtějí agitovat pro svého kandidáta, že mají poslední příležitost, pokud okamžitě pošlou agitační článek do redakce Interkomu! V jprogramu jarní porady se zajisté objeví četné plkání o ničem, ale snad i o něčem! Program bude doplňovat organizovaná i neorganizovaná zábava. Například v sobotu večer je naplánovaný den Ikarie a ostatních SF časopisů. Můžete se těšit na besedy s autory, překladateli, malíři a redaktory. Uvítáme proto i fany, kteří se nepřijedou radit, ale budou se chtít bavit! Ubytování i strava pro ně bude zajištěna.
       Přihlášku pošlete nejpozději do 10.4.1991 na adresu:
       SFK Duna
       Vrchlického 2
       415 01 Teplice
       tel. 40 900
red
       
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK