Logo rubriky
12/1991
  Cony (další) (94)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK   
 
Všechna práva © Interkom 1984 - 1991

STRUČNÉ ZÁPISKY ZE SLUŽEBNÍCH CEST PO ČECHÁCH

       Jen pár slov, aby čtenáři Interkomu věděli, co se kde děje.
       4. - 6. října se konal sci-fi ples v Harrachově. Vydala jsem se tam se svým mužem Františkem a držela jsem se v partě s Jardou Olšou, Haničkou Větvičkou, Vilmou Kadlečkovou, Standou Čermákem a Petrem Samohejlem, který tam byl taky s chotí. Dojmy: FIT FUN CENTRUM je bývalý esesemácký hotel, velkorysá moderní budova problematického ladění s krajinou a s dobrým vkusem vůbec; AFSF se snažili, co mohli, ale dost jim to pokazilo STUDIO VOLNÉHO ČASU - zřejmě vysloužilí esesemáčtí baviči nejhoršího kalibru; bude-li za rok zase ples AFSF, měli bychom tam my scifisti jet v hojnějším počtu, abychom se mohli bavit podle svého (nebo i nebavit - ale hlavně po svém!!!).
       Reportáž o půlnočním pití šampaňského v bazénu, o Vláďovi Veverkovi dobyvším Perský záliv, o Samohejlovi, kterému kapala ze šosů večerního obleku voda, když vylezl z bazénu, o Vilmě neúnavně předvádějící draky a jeskyně a o mnohém dalším čtěte v Ikarii č.12 nebo zpravodaji AFSF Fandoméně č.4.
       
       *
       Další akce se konala o týden později (den před Velkou Pardubickou) v Kulturním středisku v Pardubicích. Šlo o vyhlášení prvního ročníku soutěže LEM (Literary Efficient Missionary). Organizuje hradecký nadšenec a undergrounďák Michal Zítko s kamarády a smyslem věci je hledat filozofickou, nekonvenční a novými nápady oplývající sci-fi. Zvítězil Jan Oščádal z Brna. Diskutovalo se také o dalším ročníku LEMA; uvidíme, vznikne-li z toho nová tradice.
Eva Hauserová
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK