Logo rubriky
1-2/1992
  Cony (další) (96)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK   
 
Všechna práva © Interkom 1984 - 1992

Zpráva o Pivoconech

od našeho bezideového důvěrníka
Ve dnech 13.9. a 13.12. se konal v místních restauračních zařízeních tradiční PIVOCON. Obou se zúčastnili až dva mimoplzeňští účastníci - Pagi a Honza Pavlík. Samozřejmě i pivomilující členstvo SFK ANDROMEDA (účast 95% - omluveni sklerotici a jináč nemocní).
       Tak, jak už je v letošním roce pravidlem, jsou všechny -cony velice podobné svému pravzoru PLKONu - pro neznalce: PLKON letní akce SFK Dudlaj a ANDROMEDA věnovaná plkání = rozhovory mono až multilaterální - česky kecání.
       Původně literární PIVOCON se transformoval a marné jsou snahy pořadatele vrátit mu jeho původní charakter literárně pivního dýchánku v zakouřené restauraci. Ale časy se mění a doba je těhotná něčím jiným než literárními příspěvky, který byl doručen pouze jeden a i ten autor odmítl číst. Tak se pouze projednaly závažné vnitro a zahraničnopolitickofantastické otázky dnešní reality a prolustrovali se nepřítomní členové fandomu. Na prosincovém PIVOCONU se rozdávaly pod ekologicky nezávadným stromečkem i dárečky. (Dáreček taky dostal dáreček a ne jeden. Byl prostě hodný!! HEČ!)
       Doufám, že do 13. března 1992 bude v provozu mimoprostorový průchod do Plzně a tak se bude moci zúčastnit víc mimoplzeňských zájemců o dobrý mok a kvalitní literaturu.
Dáreček
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK