Logo rubriky
9-10/1992
  Feministické okénko (další) (103)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK   
 
Všechna práva © Interkom 1984 - 1992

Vážení přátelé!

Kouřové signály plazící se fandomem mi signalizovaly, že jsem už zase některé z Vás jaksepatří naštvala, a to svým článkem o povídce P.K.Dicka Předlidé. Před tím se mi to povedlo mou povídkou Oni. Dále existují některé „potrefené husy“, vyjící nad mými kritikami jejich děl a dílek.
       Nemám nejmenší chuť psát reakci na reakci. Nabízím něco jiného:
       Osobní konfrontaci a vyjasnění si stanovisek.
       Jako vhodnou půdu (beru i kterékoliv jiné patro budovy) navrhuji Parcon. Pokud se pamatuji, na ostravských kolejích byla k dispozici řada příjemných kluboven a klubovniček, jen z nich bylo daleko k buffetu. Myslím, že pořadatelé nám jednu z nich rádi půjčí.
       Prosila bych Vás ale, abyste, pokud své výhrady nehodláte publikovat v Interkomu, předem napsali. Námitky řady z vás budou jistě podobné. Na jejich základě bych si připravila jakési úvodní slovo.
       Byla bych ráda, kdyby ti z Vás, kdo se do mně hodlají jaksepatří pustit, seděli v předních řadách. Bude tudíž třeba, aby se označili. Původně jsem měla v úmyslu po každém mém ideovém odpůrci vyžadovat, aby si připjal na vrchní část oděvu gardenii, ale mnozí z vás netuší, co to je (kytka, a drahá).
       Protože mám ale s Vámi jistý, byť malý soucit, postačí mi jakákoliv kytka, třeba utržená na louce. Nemám námitky ani proti kopřivě, pokud pokvete.
       Současně píšu pořadatelům Parconu.
       Má adresa:
C.Biedermannová
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK