Logo rubriky
1-2/1993
  Dopisy čtenářů (další) (106)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK   
 
Všechna práva © Interkom 1984 - 1993

Dopisy čtenářů

       „Vážení přátelé!
       Možná se i k Vám donesly zvěsti o zdražení poštovného...“ tak nějak začínal dopis redakce čtenářům IK a touto výzvou končil: „Napište nám, zda by neměl IK, aby se ušetřilo, vycházet méně často, ale za to silnější, či zda dáváte přednost aktuálnosti zpráv.
       
       Zde je několik odpovědí:
       
       ... na rok 1993 si už INTERKOM nepředplatím. Za stavu, kdy poštovné je dražší, než obsah, kdy informace v INTERKOMu pro mne nejsou zajímavé a navíc se příliš neliší od IKARIE, mi prostě nic jiného nezbývá.
       Přesto vám přeji hodně úspěchů v další činnosti a mnoho nových čtenářů a předplatitelů.   S pozdravem SF zdar,
Aleš Holub
Most
       
       ...k vycházení IK, jsem za, aby informace byly v IK co nejaktuálnější z dění fandomu.
Leoš Hrbek
Ivančice
       
       ...dotazník nakladatelství KDO JE KDO jsem zaslal na příslušnou adresu i s 45,- Kčs. Vědom si své bezvýznamnosti, váhal jsem s odesláním, přesvědčila mne až Vaše usilovná snaha a zaslání zdarma knihy, kterou bych si stejně musel koupit. Takže Vám děkuju za zájem, člověku to pozvedne náladu.
       Pokud vás zajímají mé výmysly (recenze, eseje, reportáže a tak podobně), pošlu vám zase něco, zatím jsem však příliš zaneprázdněn péčí o rodinu, neboť zaměstnaná manželka chodí domů unavená (ach vy feministky, co jste nám to způsobily! = řečnický, neadresný povzdech).
Vláďa Šlechta
       ...ideálny stav, (hrubší, rozsiahlejší a aktuálny) sa vám asi nepodaří a preto dávam prednosť aktuálnosti. Prajem vám veľa pohody do ďalšej práce.
Ing. Vladimír Varga
Trenčín
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK