Logo rubriky
13/1993
  Cony (další) (114)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK   
 
Všechna práva © Interkom 1984 - 1993

SFK TŘESK

       
       pořádá u příležitosti 10. výročí svého vzniku slavnostní setkání v Národním domě na Karlově náměstí v Třebíči 22. 1. 1994.
       Program pro veřejnost bude zahájen v 9.00.
       Součástí slavnostního večera bude:
       ohlédnutí do historie klubu
       soutěž
       tombola
       a další překvapení

MLEJNCON '93

Kluby Marek Lanškroun v těsné spolupráci s SFK Futurum Olomouc uspořádaly II. ročník Mlejnconu, tentokrát na Moravě, asi 25 km severně od Olomouce. Ze Šternberka asi 6 km Hvězdným údolím a jste v Horním Žlebu, v rekreačním areálu Farmakonu. Tam se vše událo.
       V IK je zvykem, že při popisu podobných akcí je zaznanemáno, v kolik jsem vstávala, jak jsem balila, na koho se čekalo, co měli italští námořníci u vedlejšího stolu za nudle. To nemám v úmyslu.
       Koho zajímá, že jsem vstával v 10.00, ke snídani jsem měl jablko (10o), telefonoval, sháněl, narychlo balil a čekal na Lenku. Koho zajímá, že jsme fofrem jeli vyzvednout vlastní video od kamarádů (nakonec jsme ho nepoužili), čekali ve frontě na benzín a později zahnívali v Olomoucké dopravní zácpě. A Peter s Marianem z Bratislavy na nás s tísnivými pocity čekali na nádraží.
       Takže stručně i jako informaci pro příští zájemce. Místo konání viz výše. K dispozici jsme měli - a snad i příští rok budeme mít - 150 míst v chatkách plus dalších 60 na pokojích. WC, sprchy s teplou vodou, lesy, koupání, hřiště, strava v místě. Vatra velice vhodná pro opékání selátka - na příští rok slíbil Viktor.
       V rámci letošního podzimního termínu (24. - 26.9.) jsme si užili i úrody hub, zpěvu a českého kocoura, který sežral slovenskou slaninu.
       Berte tento článeček jako pozvání na Mlejncon 94. Přesný termín neznáme, ale počítáme s koncem května či počátkem června (máj-júl).
       
Tomáš + Lenka
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK