Logo rubriky
6-7/1995
  Dopisy čtenářů (další) (127)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK   
 
Všechna práva © Interkom 1984 - 1995

Dopisy čtenářů

       Milá redakce
       Už mi to programování leze na mozek. No, posílám Vám obálky a 60k (měly by být v obálce, jestli je tam nezapomenu dát). Trochu jsem uvažoval o IK, když jsem chystal tenhle balíček, a to o tom, že je celkem drahý, teď přes 11k za jedno číslo. Už dřív jsem se chtěl kouknout v Černý planetě, jestli by nebylo levnější si ho kupovat tam, ale ještě jsem se k tomu nedostal. Teď už je to zase na rok jedno, takhle alespoň žádný číslo nepropásnu. Taky to vypisování mýho jména mi najednou připadlo trochu egoistické. Mám ale problémy, co? Sice jsem úspěšně recykloval všechny známky, ale stejně mě popadl stihomam, že jsem Vám jich na obálkách posílal víc, až mě napadlo, že si tyhle nové očísluju. Asi jsem fakt na zabití.
       Nemohli byste mi, prosím, poslat znovu obálku IK 3-4\1994? Na stránce 1 totiž byla vytištěná str. 10, a tudíž mě jedna stránka chybí a jednu mám dvakrát.
       S pozdravem
       
Michal Klodner
       P. S. Dík za ty obrázky. Posílám Vám zase něco - JPF.TXT. Mimochodem,máte radši kód Kamenických nebo Latin2?
       P. P. S. Jsem rád, že jste i v novém ročníku zůstali věrni starému letopočtu. Jestli Vám to někdo bude vytýkat, tak mu dejte po kebuli. Au.
       
       Redakční odpověď:
       Nejraději kód Kamenických, v T602, WP, Wordu, či jen ASCII, pak ale oddělujte odstavce jedním prázdným řádkem. V krajním případě bereme i Windowsí produkty, pokud možno nikoli Ami Pro.
       
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK