Logo rubriky
5/1996
  Cena Karla Čapka (další) (135)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK   
 
Všechna práva © Interkom 1984 - 1996

Jak? Nemilosrdně!

Nové kolo brutální manipulace s CKČ letos začalo již v první dekádě března a odstartoval jej Jiří Pavlovský,RM když brutálně zmanipuloval jednoho svého brigádníka (údajně s nemocnou páteří), aby odvlekl příspěvky, které se nahromadily v redakci Ikarie. Leč nebylo mu to dosti a nelítostně zmanipuloval ještě Michala Bronce, aby vše odtáhl z jeho knihkupectví v Čáslavské (metro Flora) ke mě do práce na Škroupově náměstí. Jen šťastnou souhrou okolností tudy zrovna projížděl Mirek Dvořák z Brněnského ÁeFka (a Základny) a odvezl vše do redakce Interkomu (cestou jsme se, jak jinak, stavili v Čáslavské), kde jsem (v redakci, ne u Pavlovského) přes víkend provedl obmyslné rozřazení příspěvků do kategorií. Došlo zhruba stejně krátkých a středních povídek (okolo 35 od každého) a 8 románů.
       Situace mohla být o poznání méně drastická, kdyby ve vyhlášení CKČ v Ikarii nevypadla adresa Interkomu. V Ikarii museli otvírat neoznačené obálky, aby se pak dověděli, že se jich obsah netýká a naopak jsem v balíku objevil pár příspěvků, které byly určeny do Ikarie a nikoli CKČ. Ušetřilo by i naše těžce zkoušené zdravotnictví na rehabilitaci ztrhaných nosičů.
       Manipulace ovšem zdaleka nekončí, již čtvrtý den nosím roztříděné povídky zpět do Čáslavské, kde si je porotci vyměňují. A věřte, že manipulace s mnohakilovými balíky vašich opusů je nelítostná.
       Ale poučil jsem se a doufám, že už mi manipulace s porotci nebude činit problémy a chudák plzeňský Dáreček své balíky přečte do dubnové porady SF klubů (neodolám a i zde uvedu její datum: 26. až 28. 4.) a odvleče je tamtéž pro slovenské porotce. Je to vůči němu nemilosrdné, ale jak je jinak dostat přes Mečárovy (a Klausovy) pohůnky na hranicích a poštovní mafii všude.
       A když už jsme u toho, vyhlašuji tímto brannou povinnost pro ročník porotců 1995. Pro případ, že se ještě nevzpamatovali z hodnocení minulého ročníku CKČ, i pro ročník 1994, o svůj balík příspěvků se hlaste v Čáslavské. Zde by také měly být k dispozici formuláře s pravidly hodnocení.
ZR
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK