Logo rubriky
2-3/1997
  (143)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK   
 
Všechna práva © Interkom 1984 - 1997

Otevřený dopis SNOWovi

Milý SNOWE, článkem v IK 13/96 (Lev, čarodějnice a letadlo) jsi hluboce zarmoutil celý svůj fanklub.
       Kde jsou ty dlouho očekávané přílivy urážek, nadávek a sžíravé ironie, na které se všichni Tvoji příznivci těšili? Kde je Tvůj nepřekonatelný sarkasmus? Pevně doufáme, že se nehodláš připojit do šedivého davu slušňáků, kteří se snaží nikoho bezdůvodně neurazit!
       Naděje je ale stále s námi, protože jsi neopomněl jemně zkritizovat alespoň svého zarytého nepřítele Marwina, který byl původcem videoautomatu.
       Netrpělivě čekáme na Tvůj další milý článek
mluvčí Fanklubu velkého SNOWa
Piter
PS: V našem neskonalém obdivu k Tobě nás utvrzuje i Tvá znalost magie, neb podle Markétčina popisu jste se „v půl jedenácté ráno ocitli v Brně“ a po delší cestě „jsme tam byli jako první ... a bylo teprve půl jedenácté“.
       Pořadatelé byli patrně tak vyděšeni tím, že jste se před nimi znenadání zhmotnili, že nebyli schopni Vás ani zapsat do počítače, i když prezence měla začít již za několik málo hodin.
       
       Vzkaz pro SNOWa:
Gratuluji ke skvělým instinktům - jediné, co jsem pro Dracon 96 udělal, byl výběr filmů. Mohl bych se zaštiťovat cenami Hugo a anketami oblíbenosti (těch filmů - ne mé), ale myslím si, že je to věc různosti vkusu a nestojí to za hádku. Ale protože nechci, aby byly mé žerty kruté, skutečně by mě zajínal tvůj názor na to co je umění a co je shit (to myslím bez ironie). Na druhou stranu, trochu umění se snažím propašovat do nedělní nabídky, takžes nebyl bez šance.
Zdraví Martin
(Marvin) Žourek, Vrázova 44, 616 00 Brno
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK