Logo rubriky
4/1997
  Cony (další) (144)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK   
 
Všechna práva © Interkom 1984 - 1997

PARCON NEWS

Ako už asi viete, tak PARCON 1997 bude v Spišskej Novej Vsi pod vedením Mia Butoru, ktorého poznáme ako dlhoročného vynikajúceho organizátora obľúbeného Tatraconu. Tento krát to bude takto: 30.6. - 4.7. 1997 bude na Čingove jubilejný desiaty TATRACON a od 4.7. do 6.7. bude PARCON priamo v Spišskej Novej Vsi.
       
TATRACON bude úplne oddychový, dovolenkový, bez zvláštneho programu. Účastníci budú po väčšinu času ponechaní sami na seba...
       
Hlavnými organizátormi PARCONU sú Mestské kultúrne stredisko a firma Igora Melicherčíka.
       Hlavné dianie PARCONu bude v budove Reduty a divadla v Spišskej Novej Vsi na hlavnom mestskom námestí. Úplne v centre mesta. Parcon tak bude zatiaľ v asi najkrajších priestoroch, zdobených zlatou štukatúrou a tak podobne. Vačšina programov pobeží v hlavných sálach: divadelnej a koncertnej. Menšie programy a video (aj DolbySurround) budú v menších priľahlých sálach. Koncertná sála má galériu na ktorej budú menšie výstavky a priama obsluha z baru! Priamo v priestoroch reduty je bar a reštaurácia. Reštaurácia je síce 1. skupiny, ale jedlá sú v cenách 80-140 Sk. Okrem tejto reštaurácie sú hneď na námestí (do 200m) ďaľšie reštaurácie, obchody, bufety... Proste úplné centrum Spišskej Novej Vsi. Vo vestibule bude prezentácia a stánky predajcov. Brlohári budú odsunutí do neďalekej telocvične.
       Základné ubytovanie bude v internátoch vzdialených cca 5 minút od Reduty v cenových reláciách okolo 120 Sk. Je možné sa ubytovať aj v trochu vzdialenejších hoteloch, ktoré sú trochu drahšie, alebo priamo v luxusnom Metropole, kde noc stojí 1080 Sk.
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK