Logo rubriky
8/1998
  SF soutěže (další) (156)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK   
 
Všechna práva © Interkom 1984 - 1998

Černá Ďura
Nominace a Výsledky

Jak jste někteří zaregistrovali, právě jsme ukončili první ročník soutěže Černá ďura. V této soutěži mohou uspět jen ti nejhorší a nejnemožnější lidé, a to převážně ve vztahu ke sci-fi a Fandomu vůbec. Černá ďura je totiž „ocenění“ pro nejhorší počin za uplynulý SFrok, to jest od Parconu do Parconu, respektive až do chvíle vyhlášení výsledků Proto se v nominaci mohly objevit a také se i objevily činy spáchané přímo na Parconu.
       Kdo se může zúčastnit? Každý, kdo bude navržen. Princip nominace je velice jednoduchý: Na adresu pošlete e-mail, který bude obsahovat tři položky - kdo podává nominaci, koho (nebo co) nominuje a důvod nominace (onen negativní počin).
       Samotný akt vyhlášení výsledků proběhl na Parconu, a to v neděli 5.7. těsně před půlnocí. Účast fanů a dinosaurů nebyla valná, asi více táhnul ohňostroj, sex a alkohol. No, byl to první ročník. Ale i ti, kteří přišli, mohli vyslechnout vyhodnocení. Po krátkém seznámení s důvody vyhlášení této soutěže došlo k samotnému vyhlášení nominací a poté i výsledků.
       Celé to proběhlo rychle a bez zádrhelů, před námi vyhlašoval svou soutěž SFK Zebra a po ná přišel na řadu Ježíšek. Naše vyhlášení bylo téměř na úrovni nominací na Oskary, výsledek byl přinesen v zapečetěné opálce sličnou asistentkou a vyřván do celého SF světa!
       
       Nominováni tedy byli:
       SFK Radegast a Randalf za vyhlášení této soutěže, nominoval Randalf (jak vidíte, můžete nominovat i sami sebe:).
       Tom Lockenbauer a Classic (čijaksetozrovnajmenuje) za vytunelování našich přátel - Poutníka a CRWE. Nominoval Fandom, celou svou váhou.
       Václav Soukup (a „ten Krám v Nuslích“) za nezaplacení Základny č. 6 a 7, kterou měl ve výhradní distribuci, a za podobný postup v případě Ramaxu. Nominaci vznesli Michael Bronec, Mir. Dvořák a Workshop.
       Ivo Raitmayer za překlady (Endymion, Motlitba ke zlomeným kamenům), nominoval Zdeněk Rampas a další se přidávají…
       Martin Koutný, Šimon a Ostraváci za bengál páteční noci na letošním Parconu. Nominoval sám prezident Fandomu.
       Skrblík a Lukáš Dušek za bengál noci sobotní a za bezohlednost k ostatním účastníkům Parconu. Nominaci předložil Václav Pravda.
       
       A jak to vše dopadlo?
       Dle očekávání se vítězem stal
       
       Tomáš Lockenbauer.
       FÚÚÚJ!!!!
       
       Následován Václavem Soukupem a na třetím místě po zásluze skončil Ivo Reitmayer.
       Další místa nebyla udělena, nominace jim budiž dostatečnou výstrahou. Na doporučení byla stažena nominace mé osoby a klubu Radegast, neb se prý naopak jedná o velice pozitivní akt.
       Na tomto místě je pak vhodné připomenout, že od půlnoci 5.7.1998 běží druhý ročník, takže očekávám vaše nominace na adrese: randalf@sci-fi.cz.
Randalf
Pozn. Z. R.: Stojí vám, přátelé, trocha nočního zpěvu za to ocitnout se v jednom seznamu se spodinou lidské společnosti?
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK