Logo rubriky
12/1999
  Akademie SF (další) (170)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK   
 
Všechna práva © Interkom 1984 - 1999

Akademie se blíží

A proto vyzýváme všechny vydavatele, aby na adresu IK poslali seznam své knižní produkce za rok 1999 (to je s vročením 1999). Rovněž vydavatele fanzinů a časopisů dostupných na českém trhu, aby poslaly seznam vydaných domácích SF, F a H povídek.
       Pro kontrolu a pro jistotu by totéž mohli zaslat i plodnější autoři, kteří chtějí mít jistotu, že materiály Akademie obsáhnou celou jejich bibliografii.
       Seznamy posílejte na disketě nebo e-mailem (T602 nebo rtf), jen v krajním případě na stroji.
       Mohu-li poprosit, pokud je budete vytvářet až nyní pro Akademii, napište je ve formátu v jakém vycházejí v materiálech Akademie. Vzorem vám budiž loňský Orientační seznam produkce SF nebo seznamy v ročence Akademie SF.
       (Ono se i v prvních letech zábavné psaní maker na přehazování křestního jména a příjmení po čase omrzí, takže: příjmení autora, čárka, křestní jméno, dvojtečka, dílo, vydavatel v závorkách a určení příslušnosti k SF, F nebo H: Křesadlo, Jan: Hvězdoplavba (Ivo Železný) SF, nebo v případě cyklů: Mahr, Kurt: Štvanice dimenzemi (Ivo Železný) (68. díl Perry Rhodan) SF atd.)
Zdeněk Rampas

Kdo je kdo

Právě vyšlo opravené a doplněné Kdo je kdo v české a slovenské SF
       První část nákladu se objevila na Draconu, v této době by měla být tato pro každého fanouška nezbytná kniha k dostání ve všech SF speciálkách nebo na adrese redakce.
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK