Logo rubriky
3-4/2000
  SF & F Workshop (další) (173)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK   
 
Všechna práva © Interkom 1984 - 2000

Univerzitní con

       1.–2. dubna 2000 proběhne na Institutu základů vzdělanosti Univerzity Karlovy v Praze něco jako SF con. Říkají tomu konference Fantazie a realita v umění, letošním tématem je Smrt a nesmrtelnost a skladbu programu dobře znáte z conů: přednášky, filmy a hudba, vše k tématu.
       Institut základů vzdělanosti najdete v Legerově 63, v Praze 2, tj. na magistrále směrem z I. P. Pavlova k Muzeu, po levé straně zhruba v půlce cesty. Konferenci bude vyhrazena posluchárna L2 ve čtvrtém patře (naproti schodišti třetí z leva, za L1 a L3). Přednášky začnou vždy v 8:45nutno přijít včas, budova se zamyká – a potrvají přibližně do 13:00, pak přijde na řadu promítání filmů. Přednášejí učitelé z IZV, jejich kolegové z Univerzity Palackého v Olomouci a dobrovolníci z řad studentů. Pokud byste chtěli také přispět k programu, hlaste se u PhDr. Zdeňka Hofmanna – sídlí v prvním patře IZV, naproti schodišti první dveře zleva, a telefon má 02/90002616.
       Nevýhodou akce je, že jídlo a pití si musíte přinést s sebou a nocleh vám také nikdo nezajistí. Krom toho se kříží s NeoCONíčkem. Výhodou naopak je, že se nikde nikdo nezmiňuje o žádném poplatku.
Honza Macháček
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK