Logo rubriky
7/2000
  SF & F Workshop (další) (175)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK   
 
Všechna práva © Interkom 1984 - 2000

Pragocentrická schůzka SF&F Workshopu 7. června 2000

       Sluneční červnový den lákal na koupaliště, a tak většina pragocentriků pustila červnovou schůzku k vodě. I když jsem dorazil do Letecké 6 se zpožděním, čekali tam na mě se Zdeňkem Rampasem jen Mirek Hokeš a Míla Linc. Společně bychom se pak už nikoho jiného nedočkali, nebýt toho, že zrovna v době naší schůzky přišel za Zdeňkem pořadatel NeoCONíčku Čestmír Dolejšek.
       Mirek dostal květnové číslo Hromady. Ostatní osobní odběratelé nepřišli, a tak o ně přišli. Zprávu, že Jiřina Vorlová dává dohromady lidi pro hromadnou slevu na cestu na Parcon a zpět, jsem také moc nerozšířil; navíc Míla hloupě hodlá zbloudit na zločinné Zlenice. Abych se nepřítomným za neúčast pomstil, nechám si pro sebe, o čem všem jsme se bavili, a nepřevyprávím ani Zdeňkův příběh o dobrodružné výpravě na poradu slovenských SF klubů.
       Do kroniky jsem opět mnoho zápisů nezískal, zvlášť když Mirek nejraději kreslí. To mě přimělo reprodukovat přece jen některé kresby z kroniky. Tady se na vás zubí Mirkova červnová obluda:
       a tady se plíží jeho příšera z Avalconu:
       K nim přidám ještě dvě kresby z května – další nestvůru od Mirka:
       a potvůrku, kterou by Ivana Kuglerová chtěla chovat v akváriu:
       Nakonec je zde jediný zápis z červnové schůzky, zápis Mílův:
       „Ona ta literatura má přece jenom něco do sebe. Člověk se například dozví, čím topit v kotlech, jak uspat tělocvičnu na conech a jak správně cestovat nebo jak se snadno stát v Čechách teroristou. Prostě Workshop je k nezaplacení.“
       Doufám, že příště se nás sejde víc, i když si nejsem jist, kdy to bude. Snad se setkáme na Parconu 23.–25. června. 5. července se koná slovakistická schůzka na Tatraconu. Pragocentrici se mohou místo středeční schůzky zúčasnit rovněž v Letecké 6 od šesti odpoledne pondělního lízání Interkomu. Datum jim bude oznámeno, pokud se včas ozvou mně nebo Zdeňku Rampasovi. Nejbližším pevně stanoveným termínem pak je až srpnová pragocentrická schůzka 2. srpna.
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK