Logo rubriky
9-10/2000
  SF & F Workshop (další) (177)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK   
 
Všechna práva © Interkom 1984 - 2000

Pragocentrická schůzka SF&F Workshopu 2. srpna 2000

O prázdninách zůstává v Praze málokdo. Zvlášť když se v srpnu vyčasilo – až na ojedinělé přeháňky, z nichž jedna mě chytla zrovna cestou do Ruzyně. Tak jsme se se Zdeňkem Rampasem tentokrát dočkali pouze Míly Lince, krátce po něm Pavla Weigla, a dál už nikoho. Vaše chyba, tuláci, domácí meruňky Pavla Weigla pro vás nikdo schovávat nebude.
       Bohužel musím přiznat, že prázdniny působí i na mne: Má pracovní výkonnost klesá, lenost vzrůstá a paměť vynechává. Zápis do kroniky jsem z nikoho žádný nevymámil a sepsání reportáže jsem odkládal tak dlouho, až se mi úplně vykouřilo z hlavy, o čem všem jsme se to tenkrát bavili.
       Matně si vzpomínám, že jsem Pavlu Weiglovi slíbil stručný článek o Workshopu pro nějaký literární časopis. A ještě z něj nemám ani řádku. Doufám, že se k němu dokopu ještě letos – a že jej neodbudu tak, jako tuhle reportáž.
       Na to, abych vás zval na schůzku 6. září, je příliš pozdě. První říjnová středa má datum 4. října, ale není jisto, zda schůzky propříště nepřeložíme na jiný den. V úvahu by přicházelo nejspíš úterý, tj. 3. říjen a tak dál. Uvidíme, kolik z vás přivede předtucha na zářijovou schůzku, kde se na datu příští schůzky dohodneme.
JM
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK