Logo rubriky
11-12/2000
  SF & F Workshop (další) (178)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK   
 
Všechna práva © Interkom 1984 - 2000

Pragocentrická schůzka SF&F Workshopu 6. listopadu 2000

Původně měla být tato schůzka spojena s lízáním Interkomu, ale ne vždy se podaří úplně všechno; jsou dny, kdy se dokonce nedaří vůbec nic. Zdeněk Rampas teprve vytiskl první obtahy ke korekturám, a jako by to nestačilo, Františka Vrbenská zůstala zase trčet v práci přes noc, Milan Petrák, kterému Ivana Kuglerová přinesla posudek na povídku, tentokrát nepřišel, já jsem zapomněl přinést kroniku a v několika koblihách z dejvické Delvity chyběla zavařenina.
       Z Workshopu jsme se honu na překlepy a jiné chyby v příštím Interkomu zúčastnili Ivana, Mirek Hokeš, já a v pozdních hodinách Cyril Brom, kvůli plánovanému lízání přišli Petr Köppel a později (ale před Cyrilem) Gudrun. Petr měl obzvlášť velké štěstí na suché koblihy.
       Myslím, že jsme o něčem debatovali, ale už si vzpomínám jenom na překlepy, hrubky a vyšinutí z větné stavby. Matně si vybavuji, že Ivana odcházela jako první, ještě se setkala s Gudrun, ale už ne s Cyrilem, a že se Zdeněk (na četné žádosti přítomných, pozn. ZR) chlubil svou sbírkou počítačových her, hlavně Gagboyem.
       Dohodli jsme se, jak pojedeme na Literární víkend, ale přesun schůzek jsme nedomluvili, proto se příští koná opět v pondělí, tentokrát 4. prosince. Bezprostředně po prosincové schůzce nás pak čeká valná hromada Draconu.
JM + ZR
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK