Logo rubriky
5/2001
  SF & F Workshop (další) (183)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK   
 
Všechna práva © Interkom 1984 - 2001

Drobné zprávy 2

Autobus na Aval©on

       SFK Avalon zvažuje zajištění zvláštního autobusu na Aval©on. Autobus by odjížděl v pátek 4. května asi tak v 17 hodin odněkud od trasy metra C, jel by po hradecke dalnici pres Kolin a jízdné by stálo zhruba 80,- Kč (podobně jako linka – vizte http://www.bus.cz/). V případě zájmu by mohl stavět v Kolíně. Zpět z Chotěboře do Prahy by scifistický autobus odjížděl v pondělí 7. května kolem 13. hodiny, jízdné by, pochopitelně, bylo zpátky stejné jako tam.
       Stojíte-li o zvláštní autobus, vyplňte si rychle přihlášku na Aval©on (například navštivte http://avalcon.sci-fi.cz/) a pošlete ji spolu s požadavky na autobus – nejlépe e-mailem na ladislav.patek@centrum.cz (další adresy, včetně poštovní, najdete v přihlášce).

http://pagi.sci-fi.cz/

       Díky Petru Sládkovi můžete na webu navštívit další scifistický server – Pagiho sbírku digitálních fotografií z nejrůznějších akcí.

http://eurocon2002.sci-fi.cz/

       V březnu přibyly na stránky Euroconu k logu a obohaceny předběžnému programu vyprávění, jak Chotěboř k Euroconu přišla, a prostor, ve kterých se con bude konat.
Jan Macháček
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK