Logo rubriky
5/2001
  SF & F Workshop (další) (183)
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK   
 
Všechna práva © Interkom 1984 - 2001

Univerzitní con 2001

       Institut základů vzdělanosti se přestěhoval do betonového hradu v Jinonicích (na kopci nad stanicí metra) a změnil si jméno na Fakultu humanitních studií – internetová doména fhs.cuni.cz tedy nepatří žádné Fakultě historického šermu. Zřejmě vinou stěhování se konference Fantazie a realita v umění na podzim nekonala a o plánovaném tématu Sen – fikce nebo skutečnost? se bude diskutovat až letos na jaře. Bohužel má tento univerzitní con krajně nevhodný termín – 5.–6. května 2001, tedy zrovna víkend Avalconu.
       Tak jako loni budou přednášky doplněny filmy k tématu a podbarveny tematickou hudbou. Přednášet se bude od 8:45 v posluchárně 1036 (zřejmě v prvním poschodí, tedy v přízemí). Přednášky potrvají přibližně do 13:30, a pak přijdou pro zájemce na řadu filmy a diskuse nad vlastními sny.
       Pořadateli konference jsou opět PhDr. Jitka Hofmannová a PhDr. Zdeněk Hofmann; na bližší informace se jich můžete ptát a vlastní příspěvky k tématu nabízet v místnosti 5009 (v pátém poschodí; na schodišti jsem zahlédl nápis, že jde o budovu B) na Fakultě humanitních studií; program bude vyvěšen na jejich dveřích.
       Mimo to manželé Hofmannovi pořádají 1. dubna výlet do ZOO spojený s neformální diskusí o zvířatech, psychologii a možná i jiných zajímavých věcech (podrobnější program visí na jejich dveřích na FHS). Sraz v 9:30 před ZOO v Tróji.
JM
Předchozí článek Další článek Obsah čísla Obsah ročníku Index Archiv IK